2777
2789
عنوان

بیاین از کارایی شوهرم میکنه بگم فقط احتمال پارگی از خنده 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 123 پست
من باورم نمیشه. یعنی شما از صبح تا شب فقط نون وپنیر هست که بخوری،تلویزیونم نمیتونی ببینی حتما خونت ...

از کجا فهمیدی شادم 

بعدم من ب تخمدانم میس تهدیداش میرم بیرون دیروزم رفتم بیرون هزار تا تهدید کرده 

قرارهفته دیگم ببرتم خونه بابام کل فامیلم بندازه ب جونم ک چرا رفتم بیرون یا چرا چادر نمیپوشم 

ولی من ۸سال اینجوری زندگی میکنم الان حالم خوبه 

روزایی بوده ۱ماه تو خونه زندانی بودم واگر میخاسنم پامو ازخونه بزارم بیرون باید کتک میخوردم الان وصعیتم ب مراتب بهترعه چرا شاد نباشم 

والا نر از نوع حیونشم حواسش به زن و بچه ش هست تو راز بقا دیدم شیر نر واسه ماده شیر شکار میاره

👌

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا فهمیدی شادم  بعدم من ب تخمدانم میس تهدیداش میرم بیرون دیروزم رفتم بیرون هزار تا تهدید ک ...

عزیزم ی فکری بکن چرا اخه داری جوونیتو هدر میدی در شان تو نیس اینجوری باهات رفتار بشه توام یک انسانی ازش جداشو

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
شغلش چه هست ؟ و تحصیلاتش؟

مهندسه 

دراین حد میتونم بگم ولی از بیرون جایگاه وهمچیش مردم واتیش میزنه از داخل منو 

حتی خانواده خودشون فک میکنه چ تحفه ب من حسودیشون میشه😑😑😑

من اتفاقا خوشحالم  ی زمانی من پول ی تیکه ک میخاستمو نداشتم ولی حالا اون جلو چشاش پولاش پودر شد ...

ناراحت باش اون پولا حق بچت بوده که رفته

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
مهندسه  دراین حد میتونم بگم ولی از بیرون جایگاه وهمچیش مردم واتیش میزنه از داخل منو  حتی ...

اسی برای خونه خوب خرج میکنه یا ن؟؟ میخوام ی راه حل بهت بگم 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
حس میکنم دیگه داری اغراق میکنی اسی تاپیک_سرکاری#   ؟

خوشبحال تو ک روتین زندگی من از تصورت طوری خارجه ک فکرشو هم نمیکنی 

خداروشکر ادم خوشبخت تو دنیا زیادعه

اسی برای خونه خوب خرج میکنه یا ن؟؟ میخوام ی راه حل بهت بگم 

منطورت خورد و تهمیر وسایل ن 

اگ خودخونه رو بخام بگم ن پیر میشم تا مثلا ی لامپ سوخترو عوص کنه 

ولی خوراک حداقلیا وقتی اشتی باشیم میگیره وقتیم قهریم هیچی 

ولی وقتی خانواده خودش مهمون باشن دیگ بهشته تو خرید خورد وخوراک😁

من خوشحالم وقتی قرار بیان

منطورت خورد و تهمیر وسایل ن  اگ خودخونه رو بخام بگم ن پیر میشم تا مثلا ی لامپ سوخترو عوص کنه&n ...

منظورم برای خوردو خوراک هستش 

ببین هرماه وقتی ک لیست میدی یخورده بیشتر بنویس مثلا وسایل سوپری اینارو بعد نصف ماه ک شده کارتش رو بردار اول از ی خرید کوچیک شروع کن مثلا بگو ماکارونی گرفتم  الکی ها ن اینکه بری بگیری ... بعد برو عابر از تو کارتش پول دوتا ماکارونی رو بکش برای خودت پس انداز کن دفعالت بعدی مثلا زیاد کن مثلا پول ی گونی برنج رو بکش و الکی بگو برنج خریدم بعد اون پول رو پس انداز کن 

فقط از کم شروع کن ک ی جوری نشه کارت دستت نده 

من دوستمم شوهرش اوضاع مالیش خوبه ولی اصلا خرج نمیکنه برای دوستم .. دوستمم اینجوری میره پول میکشه کلیم الان پس انداز داره حق همچین مردایی اینه