2777
2789

هرچی نگاه میکنم و تحقیق به جایی نمیرسم که چی بخرم.بحث هم فقط مدل و مارک نیس دوستای گلم.من تازه میخوام ازدواج کنم.منو همسرم پشتوانه نداریم.راستش همه وسایلم باید خودمون بخریم.و صفر صفرم هستیم.از یه طرف هم اوج گرونی شده.هیچی هم نخریدم.تورو خدا بیاین کمکم کنید.حداقل یه جهاز در حد معمولی بخرم.چکار کنم اول زندگی زیر فشار قسط زیاد نریم.بچه ها یخچال معمولی که یه جا یخی کوچیک دارن از همونا ک دیگه کسی نمیخره.چ مارکی خوبه.در حد پنج شش تومن.دیگه پایین ترین قیمتا باشه ولی مارکی باشه ک همین ک خریدمم خراب نشه.گاز هم ایرانی طرح فر صفحه لعابی چه مارک خوبی ارزونم باشه.دوستان تازه واردم اولین باره تاپیک میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه یخچال فریزر متوسط از اینایی که بالاش جا یخی پایین یخچال( اما در جداگانه دارن) سینجر دارم. الان تو دیجی همون ۵ تومن ایناس. من ۶ ساله دارم راضی ام. بی صداس. برفکم نداره. اگه برات مهم نیست که خیلی جادار باشه اینم گزینه خوبیه.  

یه خانم مستقل و قوی 

سلام عزیزم مبارک باشه بسلامتی یخچال اگه بتونی یه کم بیشتر هزینه کن و از این پهن ترا که بیشتر جا دارن بخر حداقل برات جادار باشه مارک هیمالیا خوبه جنرال استیل هم خوبه 

گاز طرح فر هم الان یه مدل هست که روشون شبیه گاز صفحه ای و زیرش حالت کابینت داره که اگه همرنگ کابینت‌ها خونه ات بخری همه فک میکنن گاز صفحه ای زدی حدود. یه تومنه من اول عروسی لباسشویی و جارو برقی نخریدم در عوض یخچال فریزمو مارک بهتری برداشتم اونا رو کم کم خریدم

بچه ها من اول زندگی خیلی چیزا رو حذف کردم بعد با همسرم میخرم کم کم.الان چیز های مهم یخچال.گاز.فرش.موکت.ال ای دی.میز ال ای دی میخوام بخرم.بقیه رو بعدا میخرم کم کم.خدایی خیلی گرونیه شنیدم مرداد ماه هم باز یه موج گرونی میخواد بیاد تقریبا دو برابر میشه اجناس.