2777
2789
خدااااااااروشکر . همین ی ذره ازت دیدم بسه ... مشت نمونه خرواره.

مادری که وقتشو تو این سایت تلف میکنه بقیشو میشه خوند .

من آدم منحرفی نیستم خیلی سر به راهم درسم میخونم پدر مادرم از همه چیم خبر دارن 

بهتره اول خودتون از این سایت بکشین بیرون چون من فقط برای ی تایپیک اومدم تو این سایت الان هم تصمیم دارم پاک کنم 

@fwtx   هنو یکو از دو تشخیص نمیده تو سایته😐 عکس بچه یه ساله گذاش بخدا😐😂 بعد ب من میگ ب ...

الان دیوارو میکوبم به سرم  

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پ با چیچیه سایت کار داری؟؟  از تم صورتیش خوشت اومده گلم؟؟ 😐

🤣🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ن الان دقت کردم صورتی و سفیده👍🏻

4 ماهه تو سایتی تازه فمیدی سایت سفید صورتیه😐

#یا_لل_عجل

(من همینو میشنوم نمیدونم چجوری نوشته میشه   ) 

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
@fwtx   هنو یکو از دو تشخیص نمیده تو سایته😐 عکس بچه یه ساله گذاش بخدا😐😂 بعد ب من میگ ب ...

عکس بچگیم بود الانم نمیومد .

بجا اینکه با من بحث کنید به کارای مهمترتون برسین .

حالا فهمیدم چرا کشورمون انقدر داغونه

عکس بچگیم بود الانم نمیومد . بجا اینکه با من بحث کنید به کارای مهمترتون برسین . حالا فهمیدم چرا کش ...

چرا انقد داغونه خاله جان؟؟   

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
طلاااق فقط طلاااق😂 @زندانبان_بستنی_۱۴    

🤣

چند سالشه اسی؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

طلاااق فقط طلاااق😂 @زندانبان_بستنی_۱۴    

طلاق فایده نداره

فقط سنگسار

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜