2777
2789
عنوان

زنم چرا زیاد توجه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 11380 بازدید | 135 پست

باهاشون صحبت کنین و خواسته‌تون رو مطرح کنید

بعضی وقتا خیلی پیش میاد که آدما از رفتار و صحبتای غیر مستقیم شخص مقابلشون پی به خواسته‌ش نبرن

پس شما هم باهاشون صحبت کنین؛ بگید من دوست دارم اینجوری رفتار کنی، بهم محبت کنی، بیشتر بهم توجه کنی

و هیچ کدوم ازینا ایرادی نداره 

چون همه این حس توجه خواهی باید توی کانون خانواده مطرح و حل بشه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حرفتون صحیح نبود . هر کسی بی توجهی کرد همسرش باید بره خیانت؟ چرا حرف تو دهن مردم میزارید؟👀 همسر کس ...

نگفتم همچین اجازه ای داره گفتم اینجور بگه که یکم به خودش بیاد

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
تاپیکت چی شد ؟ ولش کردی؟

تا اخر نوشتم کسی نیومد

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
باهاشون صحبت کنین و خواسته‌تون رو مطرح کنید بعضی وقتا خیلی پیش میاد که آدما از رفتار و صحبتای غیر م ...

ممنونم اره باید صحبت کنم با این ۶ سال خونه خودمونیم هنوزم خجالتیم

شاید شما با شیوه و منظر مردانه خودتون داریدمحبت و رسیدگی میکنید. در حالیکه همسر شما توقعات دیگه‌ای داره و رفتارهای دیگه ای اونو راضی و خشنود میکنه.

احتمال دیگه افسردگی یا مشکلات روحی همسرتون هس

احتمال دیگه هم اینه که داره از توصیه‌های برخی نی‌نی سایتی ها برای جذب همسرش استفاده میکنه 😄

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز