2777
2789
عنوان

کراشاتون😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 78 پست
البتع الان رلمع😍😂 @جانی_دپ   عشقم الان پیدا شد بخدا😐✌

وای دمت گرم‌میخواستم جانی رو تگ‌کنم ابی نمیشد😂

دستت مرسی فریماه۱۱۱ هم تگ‌کن کراش بازه😂😂

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عاشقم ولی ازدواج کرد هنوز نمیتونم پاک کنم از ذهنم خیلی وقته ندیدمس ولی وقتی میبنمش هم اصلا نگاش ...

اسمش محمد بود😢

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
لی مین هو .پارک سئو جون. کیم جونگ هیون .کیم میونگ سو .لی جونگ سوک .کیم سو هیون .هیون بین و....😭😭😭

چجوری اسماشونو یادت نمیره لعنتی😐😐😂

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
خائن تو مال من نبودی مگه😤😤😤😤😤😤😤

هااای جانی😂😂

هر موقع یکیه ولی کلن بستگی به حالت داره کراش رو دوست ندارم چون شیفته اخلاق کسی میشم مثلا مدیرم یا مص ...

وای من عاشق اخلاقه محمدرضا چیزم

فامیلش یادم رفت

بازیگره ک چشماش رنگیه

غفوری اینا بود انگار