2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رابطتون تمام شده؟

اره من تمومش کردم که فهمیدم اشتباه کردم ولی هر بار از خدا یه نشونه ازش می‌خوام که برگردم با نه؟ یه نشونه ازش برام میاد 

درموندم چه جور بهش بگم دوسش دارم و دلیل رفتنم فقط ترس بوده و بس

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
اره من تمومش کردم که فهمیدم اشتباه کردم ولی هر بار از خدا یه نشونه ازش می‌خوام که برگردم با نه؟ یه ن ...

ب نشونه ها فکر نمیکنم بشه اعتماد کرد چون من از کسیکه عاشقش بودم گذشتم

اخرای ماه عقدمه ولی مصیبته ک هنوزم ی نشونه های عجیبی جلوم سبز میشه! زمانیکه واقعا غرق میشم تو قبول کردن رابطه جدیدم دقیقا همون موقع یا بچه میبینم کپی پیست خودش😐یا اسمشو میبینم رو تابلوها تو خیابون!

یا اسمشو میشنوم! یا خواب میبینم! و.‌......

کلا درک اینا برام سخته!

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
ب نشونه ها فکر نمیکنم بشه اعتماد کرد چون من از کسیکه عاشقش بودم گذشتم اخرای ماه عقدمه ولی مصیبته ک ...

چقد سخته بلاتکلیفی 

من مثلا وقتی با تموم وجود از خدا می‌خوام یه راه نشونم بده متوجه میشم مثلا همون لحظه اونم داره بهم فک می‌کنه با پیامش یا تماشا کردن استوریم یا دیدن خانوادش ... اشتباه از من بود اونم ناخواسته که هر بار خواستم رابطمون تموم بشه ، مشاورم میگه بگو بیاد با هم حرف بزنین و دلیل رفتنت رو بهش بگو لااقل بذار احساست رو بدونه نمی‌دونم چرا نمیتونم شایدم غرورم نمیذارم . خواب و خوراک ازم گرفته شده

چقد سخته بلاتکلیفی  من مثلا وقتی با تموم وجود از خدا می‌خوام یه راه نشونم بده متوجه میشم مثلا ...

هیچوقت نباید اون قدر خودخواه بشی ک ی رابطه رو بی توضیح تمام کنی

اونم ادمه، حق داره بدونه چرا اینجوری شده

با خودت اینجوری میکرد و تو برزخ بی خبری میموندی خوشت میومد؟ادما وقتی میخوان شروع کنن با هم مشورت میکنن پس برای پایانشم باید احترام بزاری ب طرفت!

حتی اگه قراره تمام بشه قشنگ تمامش کن ن تو بی خبری!

هیچوقت نباید اون قدر خودخواه بشی ک ی رابطه رو بی توضیح تمام کنی اونم ادمه، حق داره بدونه چرا اینجور ...

تو بی خبری تمومش نکردم . اگه بحثمون میشه ، یا ازم ناراحت میشد و سرد برخورد میکرد ..‌. میگفتم تمومش کنیم اینجوری اذیت میشم یه جورایی لج و لجبازی شد . دست خودم نبود توی گذشته قبلاً یه بار ضربه خوردم یه جوری بی اعتماد شدم . ترس تمام وجودمو گرفته بود که نکنه دوباره اشتباه کنم ... خودشم اینو میدونست و بهم گفت اینقد ترس رابطمون خراب می‌کنه .😭 

مشاورم میگه تو اصلا با این آدم قطع ارتباط نکردی فقط هر بار خواستی از گذشته جدا بشی ... میدونی از ترسم هیچ وقت بهش نگفتم چقد دوسش دارم ، نذاشتم رابطمون خیلی صمیمی بشه نگفتم دلتنگیش دیونم می‌کنه😭

الان نمی‌دونم بهش پیام بدم یا نه؟ ازش عذرخواهی کنم یا نه

تو بی خبری تمومش نکردم . اگه بحثمون میشه ، یا ازم ناراحت میشد و سرد برخورد میکرد ..‌. میگفتم تمومش ک ...

اگه عقلت بهت میگه خطا کردی جبرانش کن چون بعدها حسرت میخوری!چند سالته؟

اگه عقلت بهت میگه خطا کردی جبرانش کن چون بعدها حسرت میخوری!چند سالته؟

۳۲ . حتی رفتم مشاور میگه اشتباه کردی اونم ناخواسته ، چون نتونستی گذشته رو ترمیم کنی و باورش کنی ... وقتی یه بار توی زندگی انتخاب اشتباه میکنی بار بعدش اعتماد خیلی سخت میشه ، ضعیف میشی ... همین الآنم دارم حسرت میخورم . هیچ مشکل جدی با هم نداشتیم ، حتی از دید خانواده اون همه چی  برای ازدواجمون فراهم بود ‌ شاید اگه ترس من نبود الان سر زندگیمون بودیم 

شوهرم آورد والا من راضي نبودم ولي خيلي شلوغه هيشكي ام ماسك نميزنه ما اينجا آشنا داشتيم اومديم خونش ...

خدا رحم کنه دیگه بعد این تعطیلات همه جا قرمز و چقدر کشته

آشنا هم معلوم نیست داره یا شما دارین منتقل کنین کلا سفر اشتباهه

۳۲ . حتی رفتم مشاور میگه اشتباه کردی اونم ناخواسته ، چون نتونستی گذشته رو ترمیم کنی و باورش کنی ... ...

خب پس بهتره ک خیلی جدی فکر کنی تا باز هم اشتباه نکنی و خدایی نکرده در اینده حسرت نخوری