ی سوال از اونایی که وسواس دارن اگر اون کاری که بهش وسواس دارین رو انجام ندین و یکی باهاتون صحبت کنه در موردش میتونید منطقی فکر کنید و عادت رو ترک کنید ؟ یا اینکه تاثیری نداره،
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره میدونم ولی میخواستم بدونم تاثیری مثبتی داره اینکه یکی کنارت باشه یا نه؟ ی جا توی ی کتاب خ ...
کسی کنار آدم باشه آره من یه زمان یه رابطه ای داشتم خیلی خوب بود کلا شرایط زندگی موثره اولین قدم درمان شدن رفتار خانواده ست من عصبی بشم هزار برابر بدتر میشه حالم
کسی کنار آدم باشه آره من یه زمان یه رابطه ای داشتم خیلی خوب بود کلا شرایط زندگی موثره اولین قدم درما ...
منم اول ها همش مخالفت میکردم عصبی میشدم وسواسش رو کنترل میکرد ولی دقیقا همین مخالفت ها و عصبی شدن های من روی همون موضوع انقدر بهمش ریخت که وسواس گرفت، خیلی از خودم ناراحتم... کاش واقعا اطرافیان بفهمن نباید عصبی بشن کسایی که وسواس دارن دست خودشون نیس خودشونم دارن عذاب میکشن