2777
2789
نه منم از بچگی داشتم دکتر هم رفتم درست نشد مگه اینکه خیلی صبر کنی و تلاش کنی

اخه چندجا از همین تایپیکای نی نی سایت خوندم رفتن دکتر بهتر شدن....یعنی هییچ درمانی نداره؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..

ی سوال از اونایی که وسواس دارن اگر اون کاری که بهش وسواس دارین رو انجام ندین و یکی باهاتون صحبت کنه در موردش میتونید منطقی فکر کنید و عادت رو ترک کنید ؟ یا اینکه تاثیری نداره، 

اصلا چجوری شده که تونستید ی عادت رو ترک کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که نشدم البته من مشکلات روحی زیادی دارم فقط وسواس نیست 

متم همینطور..سرشار از انرژی منفیم..اثلا تمرکز تو لحظه ی حال ندارم..یا تو گذشتم یا اینده😥😥😥

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
متم همینطور..سرشار از انرژی منفیم..اثلا تمرکز تو لحظه ی حال ندارم..یا تو گذشتم یا اینده😥😥😥

خب همه اینا دست به دست هم میده دیگه اگه مشکل فقط وسواس باشه با مشاوره حل میشه اما اگه مشکلات روحی و اعصاب داشته باشی خیلی سخته

خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره
وسواس اصلا منطق حالیش نمیشه 

آره میدونم ولی میخواستم بدونم تاثیری مثبتی داره اینکه یکی کنارت باشه یا نه؟ 

ی جا توی ی کتاب خونده بودم بیماری مربوط به احساسات کودک درون ماست باید نازشو بکشیم و...(کتاب وضعیت آخر)

آره میدونم ولی میخواستم بدونم تاثیری مثبتی داره اینکه یکی کنارت باشه یا نه؟  ی جا توی ی کتاب خ ...

کسی کنار آدم باشه آره من یه زمان یه رابطه ای داشتم خیلی خوب بود کلا شرایط زندگی موثره اولین قدم درمان شدن رفتار خانواده ست من عصبی بشم هزار برابر بدتر میشه حالم 

خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره
کسی کنار آدم باشه آره من یه زمان یه رابطه ای داشتم خیلی خوب بود کلا شرایط زندگی موثره اولین قدم درما ...

منم اول ها همش مخالفت میکردم عصبی میشدم وسواسش رو کنترل میکرد ولی دقیقا همین مخالفت ها و عصبی شدن های من روی همون موضوع انقدر بهمش ریخت که وسواس گرفت، خیلی از خودم ناراحتم... کاش واقعا اطرافیان بفهمن نباید عصبی بشن کسایی که وسواس دارن دست خودشون نیس خودشونم دارن عذاب میکشن

بچه ها صلوات بفرستبم براز این بندهخدا.خب باید بره دکتر عزیزم

خیلی میره گلم تاثیری نداره روی رحمش یه چیزی شبیه پرتقال دراومده دکتر گفته عفونته یاید حتا ابم نخوری وگرنه میمیری ولی دست خودش نیس که 

دوتا هم بچه داره ی دختر 12ساله پسر 5ساله