2821
2789
عنوان

اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=182631683]هر روز؟ یا فقط روز اول دوتا؟[/QUOTE بنظرم همون روزی یکی بخور مثلا الان یکی بخور ف ...

باشه برسم داروخونه پیدا کنم بگیرم اخه خیلی دیره برا همون استرس دارم روز موعدمه

شمال نیس مشهده، امام رضا نمیذاره زائراش اذیت شن مریض شن

توتمام احادیث هم همیشه تاکید کردن به فک کردن و عقلانی تصمیم گرفتن 

حتی امام علی هم از قضای الهی به قدر الهی پناه می بردن 

اینکه تصمیم گرفتین برین و یه رفتار پرخطر انجام دادین کار ندارم  اما از ائمه واسه توجیه یه رفتار غیرعقلانی و پرخطر استفاده نکنین 

توتمام احادیث هم همیشه تاکید کردن به فک کردن و عقلانی تصمیم گرفتن  حتی امام علی هم از قضای اله ...

خطری نمی بینم اگه جواب سوالمو میدونین بفرمایین اگه نمیدونین بی زحمت تاپیک و ترک کنین و وقت من و بقیه رو حروم نکنین

خطری نمی بینم اگه جواب سوالمو میدونین بفرمایین اگه نمیدونین بی زحمت تاپیک و ترک کنین و وقت من و بقیه ...

😂😂😂

نیای بعدش تاپیک بذاری (دوستان اینا علائم کروناس؟) صلوات

بدرود 

😂😂😂 نیای بعدش تاپیک بذاری (دوستان اینا علائم کروناس؟) صلوات بدرود 

نه نمیگم، با لطف و کرم امام رضا سالم رفتیم سالم برگشتیم، عالی بود.وقتی عنایت خدا و امام رئوف باشه هیچی نمیشه، چطور شد اربعین و عاشورا با وجود اون همه جمعیت تو کربلا آمار صفر شد؟؟؟ این معجزه ی خدا نیس؟؟ پس چرا هستن کسایی که تا سر کوچه رفتن برگشتن کرونا گرفتن ولی زائرای کربلا چیزیشون نشد؟؟؟ ما ۲۸ صفرم مشهد بودیم با عنایت پروردگار سالم برگشتیم اینبارم همچنین، الهی لک الحمد و لک الشکر

نه نمیگم، با لطف و کرم امام رضا سالم رفتیم سالم برگشتیم، عالی بود.وقتی عنایت خدا و امام رئوف باشه هی ...

😂😂😂همیشه سالم باشین ولی اینکه دوبار رفتین و شاااانس آوردین نگرفتین هیچ ربطی به مشهد نداره...اگه اینجوره چرا قم شروع کرونا اونهمه کشته داد اونجا مگه جمکران و حرم حضرت معصومه نیست؟؟؟نکنه شما از همونایی بودی که درب حرم حضرت معصومه رو شکستن و میگفتن اینجا مقدسه و کسی کرونا نمیگیره؟؟!!!!من نمیدونم شما چقدر سواد داری یا اگه مدرک داری چقدر مطالعه داری روزانه ولی این حرفات تعصب محضه عزیزم اون عقلی که خدا بهت داده برا همین مواقع هست عاقلانه تصمیم بگیر نه کورکورانه...میشه بپرسم اهل کدوم شهر هستین؟

😂😂😂همیشه سالم باشین ولی اینکه دوبار رفتین و شاااانس آوردین نگرفتین هیچ ربطی به مشهد نداره...اگه ا ...

تو تاپیک قبلیتون فهمیدم اهل تبریز هستین

ذهنتون رو باز کنید لطفا این حرفاتون رو هرجا بزنید بهتون میخندن چون پایه و اساس علمی نداره خدا راه رو داده چاه رو هم داده و اینجاست که باید از عقلی که داده استفاده کنیم نه اینکه بگیم شهرهای زیارتی معجزه میشه کرونا نیست 🤦‍♀️ من دیگه نمیدونم چجوری بگم منظورمو هرجور که دوست داری فکر کن احتمالا خانوادگی دیدگاهتون اینه

موفق باشی

😂😂😂همیشه سالم باشین ولی اینکه دوبار رفتین و شاااانس آوردین نگرفتین هیچ ربطی به مشهد نداره...اگه ا ...

من لیسانس مترجمی زبان دارم بی سوادم نیستم عزیزم، اعتقاد به سواد ربط نداره اعتقاد قلبی و محکم داشته باشی هیچی نمیشه، تو حرم هیچ اتفاقی نمی افته، خود خادما می گفتن رعایت کنین ماسک بزنین ولی فقط بخاطر اینکه کسی چیزی نگه گیر نده وگرنه زائر امام رضا هیچیش نمیشه، امام رضا نمیذاره زائرش مریض شه حرف خود خادمه بود، خادمم بی سواد نیس

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792