2777
2789
عنوان

کیا از جاریاشون خوشگل ترن😁😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 155 پست

جاری من ۱۰ سال کوچیکتره و خیلی خوشگله اما همه از من خوششون میاد تو فامیل شوهرم به من میگن تو خوشگلتری تا اون حرصش بگیره البته من ژل تزریق کردم و کلی ویتامین 

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
درسته ،البته چندروزپیش خونه ی مادرشوهرم بهم گفت قدبلندی الان مد نیست چیه تومثل نبردبونی🤐😐مادرشوهرم ...

عجببب😂نمیدونستم قد هم مد روزه و یروز کوتا مده ی روز بلند 😂😂😂😂

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=182626342]درسته ،البته چندروزپیش خونه ی مادرشوهرم بهم گفت قدبلندی الان مد نیست چیه 

تو اروپا و امریکا و حتی بعضی کشورهای اسیایی اول هیکل و قد و مو و بعد چهره و انها اصلا عمل زیبایی صورت انجام نمیدن فوقش دیگه دماغشون برعکس ایران. بنظرم حسودیتون کردن گفتن نردبان. قد بلند بسیار زیباست و زن قد بلند واقعا تو چشمه 

خدا بهت صبر بده من همکلاسی های این مدلیمو نمیتونم تحمل کنم از ترم بعد هم نماینده نمیشم نخام باهاشو ...

تازه دختره دانشگاهش تموم شده رسیده به جهاز فکر کن جهاز بچه جاری رو ما باید بدیم 😭😭😭 خدا کنه حالا. عاقبت بخیر بشه اینا عیب نداره مرحله بعدیم سیسمونیشه 

اینا رو که خلاص بشیم میرسه نوبت بچه بعدیش 

جاریمم که هر بار صیغه یکی مشغول عشق و حال 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
وا چجور مادریه بچشو زشت میبینه😐😐😐😐

چی بگم والا عقل نداره جونش راحته

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
جاری من ۱۰ سال کوچیکتره و خیلی خوشگله اما همه از من خوششون میاد تو فامیل شوهرم به من میگن تو خوشگلتر ...

چرا اینجوری میگن ک حرصش بگیره گنا داره بنده خدا❤😂

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁
نه دیگه دق دقشون اینه که با هوو رقابت کنن دیگه جاری یادشون میره کیلو چنده

حداقل شرشون فقط زندگی خودشون رو می گیره و یه طایفه رو دچار سرنوشت جهنمی نمی کنن و در ثانی با هوو منافع مشترک بیشتری دارن تا با جاری و برادرشوهر، احتمال داره میزان آسیب کمتر باشه  

عجببب😂نمیدونستم قد هم مد روزه و یروز کوتا مده ی روز بلند 😂😂😂😂

بخدا خودمم خشکم زده بود میگفت مدنیست قدبلندی😅😅

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
من هنوز جاری ندارم  ولی میدونم ازمن خوشکلتره چون اونو قراره مادرشوهرم بره انتخاب کنه منو شوهرم ...

منم همینطور،جاری ندارم خودمم از قیافم راضی نیستم وضع مالی خونوادمم زیاد خوب نیس شوهرم منو انتخاب کرده میدونم مادر شوهرم یکی بهتر از من انتخاب میکنه که اونو بزنه تو سرم چون همین الانشم دایم تیکه میندازه به خاطر وضع خونوادم 

من من😁

جاری اولی سنی ازش گذشته ولی کلا قشنگه

البته جاری وسطیه الان به خودش می رسه ماشاالله خوشگل شده

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔