2789
عنوان

مرمری ام💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 17922 بازدید | 151 پست

مرمری عزیز من این کاربری رو به خاطر شما ساختم سالهاست خواننده خاموش هستم دیشب که بی قراری شما رو دیدم دوست داشتم کمکت کنم پسر گلت اصلا دیابت نداره این مقدار قند برای این سن نرماله  اصلا نگران نباش  دستگاه گلو کومتر اگه دست کمی به شیرینی الوده باشه عدد رو بالا نشون میده ضمنا اگه بعد از سوزن زدن دست بچه  رو فشار داده باشید که خون بیرون بیاد چون اب میان بافتی بیرون میاد قند رو خیلی بالا نشون میده. من بهت اطمینان میدم پسرت دیابت نداره مشکل الرژی اش هم به زودی بر طرف میشه از تعطیلاتت کنار خانواده لذت ببر  ومطمین باش که هیچ مشکلی نیست ضمنا ممکنه قندش توی حالت آرامش از صد هم کمتر باشه چون ترسیده قندش صد شده بچه های من هم تا کوچیک بودن از ترس قندشون همیشه ۹۵ بود کمی که به ترسشون غلبه کردن به ۷۵ رسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره الان بیچاره روزی ۴تا انسولین میزنه

الهی بگردم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من آزمایشگاه کار میکنم  اگر علاعم نداشته باشه نرماله  اما ببین قند ادرارش چنده؟

علائم داره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
باتوجه به آلرژی ای که گفتی داره پس بهش شیرینیجات نمیدی که. درسته؟ پس چرا باید دیابت بشه؟

ممکنه ارثی باشه و ربطی به خوردن شیرینیجات نداشته باشه باتوجه به اینکه مادر بزرگش دیابت داره و اینکه دیابتم که ارثیه

انشاا... دیابت نداره

احتما ادرارش یا منفی هست یا ‌زده trace  خدا سلامتی بده به هر جفتتون  نگران نباش

از کجا میدونی

بابا چرت گفته آزمایش. آخه بچه ای که یه بستنی نمیخوره و اضافه وزن نداره و اینهمه پرهیز داره دیابتش دی ...

خه این اعداد چیز دیگه میگه

راستی مریم جون صبحی که بردیش ازمایشگاه نترسید؟ ترس خیلی موثره ها من یکیو دیدم وحشتناک ترسیده بود قن ...

ترس چیه بچم زهره ترک شد😔

۱۰۰دیابت نیس خوشحال شدم برای پسرت دکترم میخوای ببری باید دکتر غدد ببری کودکان اطلاعاتشون در این زمین ...

پس چرا میگن زیاده