2789
عنوان

مرمری ام💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 17922 بازدید | 151 پست
چند سالشه؟ بین ۷۰ تا ۱۰۰ نرماله  ۱۰۰ تا حدود ۲۰۰ تازه میشه قند در حد کم  نگران نباش زیا ...

۴سالشه

مطمئنی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۱۰۰ دیابت نیست

قند خون ناشتا خیلی تشخیصی نیست واسه دیابت مگر علائم مثل پرنوشی و پرادراری هم وجود داشته باشه

تعیین کننده Hb1c و قند دو ساعت بعد از خوردن گلوکز هست

فکرم نکنم دکترش تکرار کنه چون ۱۰۰ تا ۱۲۵ و بالاتر تست تکمیلی لازم هست

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
بسپار به خدا دلتو اروم کن انشا الله که خیر پیش بیاد 70 تا حمد به نیت شفا رو سرش بخون فوت کن بهش.چاره ...

با خدا قهرم😔😔😔

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
۱۰۰ دیابت نیست قند خون ناشتا خیلی تشخیصی نیست واسه دیابت مگر علائم مثل پرنوشی و پرادراری هم وجود دا ...

علائم داره پرنوشی پر ادراری تاری دید سوزش  پا ورن نگرفتن

پسر همسایمون ۴۰۰بود که بهش گفتن دیابت داره.۱۰۰که بالا نیست😑😩

ناشتا ۴۰۰بود یا بعد غذا

حتما روز قبل آزمایش شیرینی نخوره و شام سبک بخوره نون.برنج نباشه

شام ساعت۱۰خورد خابید تا صبح ساعت ۱۰ازمایش داد

۴سالشه مطمئنی

من آزمایشگاه کار میکنم 

اگر علاعم نداشته باشه نرماله 

اما ببین قند ادرارش چنده؟

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
علائم داره پرنوشی پر ادراری تاری دید سوزش  پا ورن نگرفتن

خب پس تستای تکمیلی لازم هست

نگران نباش ایشالا چیزی نیست

ضمنا دیابت ۴ سالگی ارثی نیست تو خانوادتون نگرد دنبالش :(

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(