2789
عنوان

مرمری ام💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 17922 بازدید | 151 پست
ازمایش باید تکرار شه دلم نمیاد ببرمش

سلام مرمری مهربون 

شب قبل از آزمایش ناشتایی رو رعایت کرده بود؟ چیزای شیرین نخورده بود؟ 

100 برای افراد بالغ لب مرزه برای بچه ها نمیدونم چجوریه 

اما حتما ببرید که تکرار کنن احتمالا این دفعه هم fbs یعنی همونو قند ناشتا بررسی بشه و هم هموگلوبین a1c که نشون میده توی 2_3 ماه اخیر قند خون در محدوده نرمال بوده یا خیر. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
سلام مرمری مهربون  شب قبل از آزمایش ناشتایی رو رعایت کرده بود؟ چیزای شیرین نخورده بود؟  ...

سلام

۱۲ساعت ناشتا بود

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اهان ،  حالا تکرار کنید آزمایشو  امیدوارم که مشکلی نداشته باشه ❤️

هموگلوبین a1cاینه؟

میتونی تفسیر کنی؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
هموگلوبین a1cاینه؟ میتونی تفسیر کنی؟

اره اره همینه 

اره  جلوش نوشته 4 تا 6 باشه دیابت نیست 

بین 6 تا 8 دیابت کنترل شدست 

بالاتر از 8 دیابت کنترل نشدست 

اره اره همینه  اره  جلوش نوشته 4 تا 6 باشه دیابت نیست  بین 6 تا 8 دیابت کنترل شدست& ...

الان پسرم ۶ یعنی دیابت نیس؟

پس چرا دکترش گفت چندین مرتبه تکرار شه ازمایش

الان پسرم ۶ یعنی دیابت نیس؟ پس چرا دکترش گفت چندین مرتبه تکرار شه ازمایش

احتمالا چون قند ناشتا در مرحله پیش دیابت بوده، و نرمال نبوده 

و اگه a1c هم از این مقدار بیشتر بشه پیش دیابت تلقی میشه 

اره برای اینکه مطمئن بشن دیابت هست یا نه باید تکرار بشه حتی ممکنه تا چند ماه مثلا هر ماه یکبار لازم به چک کردنش باشه. 

بازم من فردا از یه پزشک میپرسم ببینم نظرشون چیه، بهتون خبر میدم. 

الان پسرم ۶ یعنی دیابت نیس؟ پس چرا دکترش گفت چندین مرتبه تکرار شه ازمایش

تا اینجا نگران نباشین فعلا نمیشه قطعی گفت دیابت هست 

تا اینجا نگران نباشین فعلا نمیشه قطعی گفت دیابت هست 

بلاخره ی روز دلو میزنم به دریا و بازم میبرمش🤕

سلام عزیزم

مرمری جان از صبح تاپیکت رو خوندم دل تو دلم نیس میشه لطفا درخواستمو قبول کنی چندتا سوال ازت بپرسم

لطفااا😭😭

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    
شما چن سالته دکتر گفت چیکار کنی خودش خوب نمیشه؟ 

من 2ماه دیگه میشم 18سال 

دکتر نرفتم با همین دستگاه قند خون خانگی ها قندمو گرفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

سلام مرمری جون خوبی.عزیرم من پسرم ۴سالو ده ماهشه بردمش ازمایش ۱۰تا۱۱ساعتم ناشتا بود الان قندشو زده ۹۱زده نرمال زیر ۱۰۰اما قندش بنظرخودم خیلی بالاست پارسال ۸۳اینا بود الان ۹۱خیلی بالا رفته باید چیمار کنم تا فردا که ببرم دکتر اصلا نمیتونم صبر کنم احتمال دیابت هست یا ن بنظرت؟

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
سلام مرمری جون خوبی.عزیرم من پسرم ۴سالو ده ماهشه بردمش ازمایش ۱۰تا۱۱ساعتم ناشتا بود الان قندشو زده ۹ ...

سلام

نه عزیزم کاملا نرماله