2777
2789
چون عقدم، نمیشه نگه دارمش

بهتر که عقدی...شوهرت بوده ..خلاف شرع که نکردی... خدا قهرش میگیره اگر سقط کنی... فکر میکنی دلیل موجهه که بخاطر حرف مردم سقط کنی؟ روز قیامت باید جواب بدی

بهتر که عقدی...شوهرت بوده ..خلاف شرع که نکردی... خدا قهرش میگیره اگر سقط کنی... فکر میکنی دلیل موجهه ...

نه دلیل درستی نیست انشاالله شوهرم برای نگه داشتنش مخالفت نکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه ماالان دوسالی عقدیم بعدخانواده شوهرمم فکراین نیستن که زودعروسی بگیرن منتظرن که شوهرم یه قرون دوه ...

هم مجبورت میکنن کارای شوهرتو بکنی و هم اینکه برات عروسی نمیگیرن؟

عجب ادمایین... بهتر که حامله شدی زود بهشون خبر بده که بخاطر ترس ابروشون که شده هم زود عروسی بگیرن ..توی فامیل هم نمیخواد پخش کنین بزار قکر کنن زود بعد عروسی حامله شدی

هم مجبورت میکنن کارای شوهرتو بکنی و هم اینکه برات عروسی نمیگیرن؟ عجب ادمایین... بهتر که حامله شدی ز ...

آره مثلامن یه هفته به زورخونه ی مامانم میمونم شوهرم زنگ میزنه میگه بیابهم غذادرست کن که اینااخم میکنن کارم درست انجام نمیدن، بعدش هم توفکر عروسی گرفتن زیادنیستن همش میگن پولات جمع کنه برای عروسی اگه کم آوردی قرض میکنی بعدازعروسی پولشون پس میدی

چجوری شوهرموراضی کنم بچه روسقط نکنیم

الان میدونه بارداری ؟؟؟. اگه نمیدونه فعلا بهش نگو تا هفته ات  بالاتر بره.  بعد دیگه هیچ دکتری سقط نمیکنه.   این یک موضوع که بیشتر مقصر مردها هستن.  

الان میدونه بارداری ؟؟؟. اگه نمیدونه فعلا بهش نگو تا هفته ات  بالاتر بره.  بعد دیگه هیچ دک ...

آره میدونه بهش گفتم اونم مثل خودم دودله برعکس قربون صدقه اش هم میره

پس اصلا این کار و نکن.  برات خوش قدم میشه زودتر میری سر زندگیت.  

دیگه اونجوری هم زبون زدهمه میشم میگن مثل فلانی که داخل عقدحامله شد، هم ناراحتم هم خوشحال

دیگه اونجوری هم زبون زدهمه میشم میگن مثل فلانی که داخل عقدحامله شد، هم ناراحتم هم خوشحال

خوب بگن از قدیم بوده زن دایی منم تو عقد حامله شد.  کسی به بدی یاد نمیکنه ازش !!!