2777
2789
عنوان

خواستگاری

225 بازدید | 16 پست

زمانیکه من۱۶..۱۷ سالم بوده منو دیدهو ازم خواستگاری کرده ولی من از هیچ چی خبر نداشتم حتی تاحالا ندیدمش گفته الان بچس... الان بعد چند سال خواهرش میگه شماره دخترتو بده تا به داداشم بدم باهم حرف بزنن ببینن تفاهم دارن یا نه ،اخه شهرشون نسبت به ما دوره ..پسره ۳۰ سالشه و مدیر ی شرکته وضعیت مالیش نسبت به ما خیلی بهتره ولی من میگم که هم تفاوت سنی زیادی داریم ( ۱۱سال)هم تفاوت مالی همینکه درست نیست شماره بهش بدم..اگه هم از این طریق باهم در ارتباط بودیم چجوری بشناسمش چه سوالاتی بپرسم؟این کارم درسته بنظرتون؟چیزی که باعث شد بهش فکر کنم فقط این بود که میگن اخلاقش خوبه

۱۱سال خیلی هم نیست

برای ما ۹ساله خوبه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۱ سال ک زیاد نیس خیلی هم خوبه 

فرصت اشنایی زیر نظر خانواده رو بهش بده

ن ک بعد مدتی چت ول کنه بره توام وابسته شی

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

وقتی نمیدونید چی باید بپرسید و معیارتون چیه و درواقع سنجش درستی از یک ازدواج ندارید یعنی وقت ازدواجت ...

وا چون نمیدونه سوال چی بپرسه سن ازدواجش نی؟:|

والا من ک سن ازواجمه تو این شرایط قرار بگیرم نمیدونم چی بپرسم

MDC STUDENT

الان چندسالته؟؟

زير ١٨ ك نيستيي!!

١١ سال اونقدر عجيب زياد نيست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تفاوت سنی تون زیاده برخلاف نظرات برخی ممکنه مشکل ساز بشه.. چون یک دهه با هم اختلاف فکری دارید

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
پسره ۳۰ وقتی ۱۱ تفاوت دارن ۱۹ سالشه🤔

حساب نكردم 

درگير سن اوليه شدم ك گفت ١٦.١٧

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وا چون نمیدونه سوال چی بپرسه سن ازدواجش نی؟:| والا من ک سن ازواجمه تو این شرایط قرار بگیرم نمیدونم ...

همینکه فکر میکنید ازدواج سن داره یعنی شما هم موقع ازدواجت نیست ...ازدواج مطلقا به سن ربط نداره ..ممکنه کسی تو 30 سالگی هم ندونه از زندگی چی میخواد بنابراین نباید فکر ازدواج باشه ..ازدواج یعنی داشتن یه همراه واسه رشد و ترقی و ارامش وقتی خود طرف نمیدونه میخواد چکار کنه چطور میخواد بفهمه چه نوع همراهی مناسبشه ؟

من مگه چه شرایطی خاصیه که توش باشید دچار مشکل میشید ؟یه خواستگاره دیکه