2777
2789
عنوان

قتل ناموسی

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 23 پست
اره منم دیدم بخدا در عرض ی ماه تو ی شهرستانی اتفاقاتی افتاد ک نگو فامیلمون تعریف میکرد میگفت یکی از ...

متاسفانه هست ولی خب تو کشور ما خیلی کم رسانه‌ای میشه و افراد کمی میشنون🤦‍♀️😢

چقدر خوب گفتی کاش معنی اشتباه ناموس که بین مردم پیچیده رو بتونیم درست کنیم

هوووف سخته ب ی عده ادم اینارو بفهمونی زمان میبره‌ولی خب امیدوارم ی روز این مردم از این همه جهالت دست بردارن

تیکر بارداری نیست:/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوووف سخته ب ی عده ادم اینارو بفهمونی زمان میبره‌ولی خب امیدوارم ی روز این مردم از این همه جهالت دست ...

اره ریشه کن که نمیشن ولی کاش حداقل روز به روز کمتر بشن تا نفس راحت بکشیم

یکی از همسایه هامون زنش با پسردایش رابطه داشت زنش و پسره رو کشت رفت خودشو معرفی کرد.یه مرد رفت مچ زنش تو خونه برادرش با پسرخاله اش گرفت در حد مرگ کتکش زد ولی مردم نزاشتن بکشتش جدا شدن هردوتاشون الان ازدواج کردن

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
یکی از همسایه هامون زنش با پسردایش رابطه داشت زنش و پسره رو کشت رفت خودشو معرفی کرد.یه مرد رفت مچ زن ...

درسته اون لحظه جنون دست میده به ادم ولی هیچ کاری دلیلی برای گرفتن جان یه ادم نیست کاش اون لحظه که این کارا رو میکنن بدونن که خودمون نمیتونیم تو لحظه قانون وضع کنیم برا خودمون

درسته اون لحظه جنون دست میده به ادم ولی هیچ کاری دلیلی برای گرفتن جان یه ادم نیست کاش اون لحظه که ای ...

اره اشتباهه ولی این خراب شده جایی بدی اگه نکشه میگن بی غیرت طلاقش بده تموم شه بره 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
اره اشتباهه ولی این خراب شده جایی بدی اگه نکشه میگن بی غیرت طلاقش بده تموم شه بره 

واقعا قبول ولی ما نباید برا حرف مردم زندگی کنیم.

من خودم فقط با خاطر ابرو خانوادم خود واقعیمو خیلی طول کشید قبول کنم و میدونم خانوادم هم خیلی چیزا گ

میدونن ولی میترسن به روی خودشون بیارن تا من بفهمم و واقعیت و رو در رو براشون بگم این باعث شده الان کل خانواده هر کی تو دنیای خودشه و منم هر روز با ترس این که اگه بدونن و نکنه قبولم نکنن نکنه اعلامیه منم یه روز زده بشه زندگی کنم خیلی سخته خیلی 

واقعا قبول ولی ما نباید برا حرف مردم زندگی کنیم. من خودم فقط با خاطر ابرو خانوادم خود واقعیمو خیلی ...

خداروشکر خانواده من خیلی خوبن.البته شوهرم نه