lariya مدیر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 عنوان عسک جاریم | مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 125 پست بیاین ببینید و بگویید و بخندید و برقصید ک امروز عکس جاریه مائده جونه😂از الان میگم..خانومای باردار هول نکنیدیکم زشته😁 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️ 1400/01/05 | 16:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_rose عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 2802 از زمان دایناسورها اومده فکر کنم مردم زمان دایناسور ها هم شعورشون بیشتر بود
ماماندوبچه عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 12493 اما دلم خیلی سوخت برا خودم منتظرم مادرشوهرم زنگ بزنه بپرسه چه خبر شد؟ میخوام بگم دیگ ... تو تاپیک های قبلیت باهات صحبت کردم چرا کاری که خودت میتونی انجام بدی دیگران رو واسطه میکنی برای خودت جنگ اعصاب درست کردی خیلی رک و راحت عذرش بخواه چه سالم باشه چه بیمار ببخشید استارتر
moderntalking عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 8596 از کدوم قرن اومدی؟ ب قرن نیستالان خیلی ها فقط پس میندازنبچه میره مهمونی برای مثال هر کاری دلش میخواد میکنهمادره هم عین خیالش نیست میگه بچس ولش کنبزرگمیشه خوب میشهفارغ از اینکه شخصیت بچه ۷ سال اول زندگی شکل میگیرهبچه باید از یکی از والدین حساب ببره
مامان_۲تا_پسر عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 22006 تو تاپیک های قبلیت باهات صحبت کردم چرا کاری که خودت میتونی انجام بدی دیگران رو واسطه میکنی&nb ... شوهرم گفت خودت پیام بده بگو نیاد،و داداشش بیاد پیشش بخوابه منم قرار شد پیام بدم،ولی مادرشوهرم سرخود زنگ زد و گفت حتی انقد بدبختم دیروز غروب که با جاریم حرف میزد من اونجا بودم ناهار و شام،برگشت گفت تازه اومده اینجا یه سر بهم بزنه،خونه ی مامانش دعوته😶 انگار میترسن ازش
lariya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 خوشگل کنیس ولی خب معلومه خانم خوبیه آرهمهربون و ساده و بی کینه استمثل نوری در دل آیینه است😂 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
moderntalking عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 8596 آخه دیگه انقد؟؟؟؟ شما مطمئن باش حالت ترسوندن قاشق رو ب دست بچه نزدیک کردهنزدهفقط گرمای قاشق بهش خورده بچه هم اون و حس کرده
مامان_۲تا_پسر عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 22006 ب قرن نیست الان خیلی ها فقط پس میندازن بچه میره مهمونی برای مثال هر ک ... شخصیت بچه ای که پشت دستش داغ بذارن خوب میشه بنظرت؟؟؟؟؟ چرا با زبون تربیتش نمیکنی؟؟!حیوان که نیستیم،انسانیم روزت به قاشق گذاشتن رو دست بچه میرسه؟
hyat222 عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 12718 نکنه خودتی😑 کی خودمه گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
s_rose عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 2802 ب قرن نیست الان خیلی ها فقط پس میندازن بچه میره مهمونی برای مثال هر ک ... حساب با قاشق داغ؟! بچه ای که زیر دست همچین مادری باشه قطعا روانی میشه
lariya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 شما مطمئن باش حالت ترسوندن قاشق رو ب دست بچه نزدیک کرده نزده فقط گرمای قاشق بهش خورده ... آخه انقد نانازن آدم دلش نمیاد صداشوروشون بلند کنه😑 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
7869rasta عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 29 هم خوشگله هم بهش میاد خانوم فهمیده ای باشهمثل بعضی ها نمیاد بدون اجازه عکس دیگران رو بزاره تو سایت عمومی که همه میبینن این کارا زشته والا
_ترمه_ عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 6787 آره مهربون و ساده و بی کینه است مثل نوری در دل آیینه است😂 الهی🥺شما خوشگلتری ولی ازاون بلاهایی🤣🤣🤣🤣
lariya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 کی خودمه جاریم 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️