2777
2789
عنوان

عسک جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 125 پست

حتما عکس مسخره کارتونی میخواد بداره خخخ

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان عکس میمون میذاره 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
خوشبحالت دلت خوشه چقدر  اینهمه دوسش داری یعنی؟؟؟؟؟  من حالم ازش بهم میخوره

اخه موضوع ما فرق دارع 😂

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
خوشبحالت دلت خوشه چقدر  اینهمه دوسش داری یعنی؟؟؟؟؟  من حالم ازش بهم میخوره

چکار کردی با جاریت؟هنوز خونه ت میاد؟

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
اخه موضوع ما فرق دارع 😂

لابد جاریت خواهرته

الحمدالله من و جاریم هم باهم خوبیم

صمیمی نیستیم

بد هم نیستیم

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.