2777
2789
عنوان

ترک سیگار کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 12259 بازدید | 41 پست
بخور حالت از هرچی سیگار هست بهم میخوره متنفر میشی از سیگار 

ممنون مرسی چشم 👌👌👌💙💙💙🙂مرسی کمک کردید 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
افسرده که هستم 😐😕میخورم بهتون میگم ایشالله بتونم ممنونم 👌👌

نگاه کن سیگارو باهاش ترک میکنی فقط داروهای افسردگی به مدت یه هفته اضطراب میارن و قطع میشه تحمل کن به ۲۰ روز برسی افسردگیت رو خوب میکنه کلا زندگیت بهشت میشه  هفته اولش یکم مضطرب میشی بیقرار 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نگاه کن سیگارو باهاش ترک میکنی فقط داروهای افسردگی به مدت یه هفته اضطراب میارن و قطع میشه تحمل کن به ...

متوجه شدم ممنون 👌👌👌👍

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

آره کم کم ،کم کردن خیلی خوبه،خیلی ها اینجوری ترک کردن.

انشالله ترک کنی عزیزم،موفق باشی😍😉

ضعیف نیستم اما وقتی حرف تو میشود گریه امانم را میبرد،دلتنگتم آبجی💔                                         
آره کم کم ،کم کردن خیلی خوبه،خیلی ها اینجوری ترک کردن. انشالله ترک کنی عزیزم،موفق باشی😍😉

ممنون عزیزم انشالله تا خدا کمک کنه ممنون بابت راهنماییت ایشالله خدا حافظ پدرت باشه برات 🤗🤗🤗❤️❤️❤️

خودم..  فهمیدم 5سال زندگیمو تلف کردم یهو گذاشتم کنار و خلاص فقط ارتباطمو با دوست های سیگاریم ...

افرین کار خوبی کردی افرین به ارادت