2777
2789
وای تازه بیدارشدم هنوز ناهارم نپختم

منم نهار نپختم⁦🤦🏼‍♀️⁩

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چطوریه؟.قیمه بلدم ولی قیمه نثار تا حالا نشنیدم

والا من از نت برداشتم دستورش و

خلال بادام

خلال پسته

خلال پوست پرتقال

زرشک

گوشت گوسفندی قیمه شده

برنج

گلاب

زعفران

برنج و ک همون آبکش

خلال بادام و پسته رو تو گلاب خیس میکنی

پیاز سرخ کن گوشت و اضافه کن نف بده رب و ادویه بزن با دو پیمانه اب بعد یک ساعت نصف خلال بادام و بهش اضافه کن و زعفران اب کرده بزار قشنگ بپزه غلیظ بشه

زرشک و سرخ کن با کره و یک قاشق شکر بعد خلال بادام پسته و خلال پوست پرتقال ک تلخیش و گرفتی اضافه کن یکمم زعفران و گلاب بزار کنار

در نهایت ی بخش برنج و زعفرانی کن

برنج سفید و بکش تو دیس مقداری از گوشت و بزار وسط برنج دو طرفصم با برنج زعفرانی و مخلوط زرشک تزیین کن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خداالهی دوقلو بهت بده دلم خواست😭😭😭

الهی بمیرم حلال کن خواهر 

ولی دعات و دوست داشتم خدا از دهنت بشنوه اینقدر دلم دو قلو میخواد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
الهی بمیرم حلال کن خواهر  ولی دعات و دوست داشتم خدا از دهنت بشنوه اینقدر دلم دو قلو میخواد

وای خدانکنه هزار سال زنده باشی. ان شاء الله که خدا بهت بده گلم

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
وای خدانکنه هزار سال زنده باشی. ان شاء الله که خدا بهت بده گلم

مرسی قربونت برم ...انشاالله😘🙂