دختررشاااااد مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2929 عنوان بچه ها بیایید 57 بازدید | 9 پست دوستان من موهام خیلی زود چرب میشه یعنی امروز میرم حموم روز بعد چربه قبلا نمک میزدم ب موهام تو حموم یکم بهتر بود ولی کف سرم میسوزه چه روشی سراغ دارید موها دیر چرب بشن؟ شامپوی خاصی سراغ دارید؟ خدایا بابت تمام داشته هام شکرت 🌺 1400/01/05 | 13:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206800 شامپو مخصوص موهای چرب بگیر وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
تیرانده عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 3211 شامپو مخصوص موهای چرب سان سیلک من استفاده میکردم خیلی خوب بود ولی دیگه اصلش پیدا نمیشه تف# ملکه_بانشی، درد_شرابتونم تعلیقی😐😒
دختررشاااااد مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2929 شامپو مخصوص موهای چرب سان سیلک من استفاده میکردم خیلی خوب بود ولی دیگه اصلش پیدا نمیشه تف# تا چند روز موهاتون چرب نمیشد؟ خدایا بابت تمام داشته هام شکرت 🌺
تیرانده عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 3211 تا چند روز موهاتون چرب نمیشد؟ مگه میخای تا چند روز نری حموم؟من یه روز درمیون میرم در کل چون موهام چربه ازش استفاده میکردم نه اینکه تا چند روز موهامو خشک نگه داره ملکه_بانشی، درد_شرابتونم تعلیقی😐😒
دختررشاااااد مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2929 مگه میخای تا چند روز نری حموم؟ من یه روز درمیون میرم در کل چون موهام چربه ازش استفاده میکردم نه این ... والا من یک روز درمیان مرتب میرم گاهی هر روزم میرم گاهی روزی دوبار میرم بستگی دارهولی منظورم اینه این شامپو تا به روز نری حموم موهات چرب نمیشه؟ چون من الان میرم روز بعدش چربه موهام خدایا بابت تمام داشته هام شکرت 🌺
تیرانده عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 3211 والا من یک روز درمیان مرتب میرم گاهی هر روزم میرم گاهی روزی دوبار میرم بستگی داره ولی ... نه نمیشه خیلی شامپوی خوبیه این برند کلاولی چون تحریمه دیگه اصلش نیس ملکه_بانشی، درد_شرابتونم تعلیقی😐😒
دختررشاااااد مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2929 نه نمیشه خیلی شامپوی خوبیه این برند کلا ولی چون تحریمه دیگه اصلش نیس باش مرسی عزیزم خدایا بابت تمام داشته هام شکرت 🌺