2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماندانا جان ۵ ساله قسمت دلنشینش اینه که هیچ تظاهر کلامی نداره . ولی همیشه به برادرم که به عنوان یک ...

چقدر عالی...الهی همیشههههه و همیشه همینطور باشه.

فک کردم نامزد هستن...

البته شما هم خانواده محترم و با شعوری هستین که قدر این رفتارای خوبشو میدونین و‌سواستقاده نمیکنین و‌قدردانی میکنین...

سرت ب کار خودت باشه 😃

وقتی اومدی خونمون سعی کن فضولی نکنی تو وسایل شخصیم😁انتظار گنده گنده هم نداشته باشی

حرفی که تو خونمون زده میشه پیش کسی بازگو نکنی 😁راز نگه دار باشی🤣

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
استاپ پیلیز استاپ😐 ینی چی الان ب من میگی سمیه😐😑😐 ینی من و اون زنه:/ لا اله الا الله😐😑

سمیه جان 

ایا میدونستی در فراغت ما پارتی میکنیم فرزندم؟  

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
چطوریه که انقدر دوسش دارین من وقتی با مادر شوهرمینا زیادی خوب میشم دیگه سوارم میشن 

نمیدونم 

شاید انقدر روحش سالم و خوبه که نمیشه عاشقش:نشد 

بقدری بی عقده و عمیق و ادم حسابیه و دایره دوستان و روابطش انقدر سالمه ، ناخودآگاه همه رو جذب میکنه 

بسیار پولدار و تحصیل کرده مقیم کانادا و موفقه . ساده میپوشه با دوچرخه همه جا میره . ساز میزنه انگار از این دنیا نیست

من دفعه اول ظاهر بی آرایش و موهای کوتاهش به نظرم مسخره اومد ولی روحش رو که دیدم خوشم اومد 

علفم میکشید؟؟ 🙄

بسیار

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
ههه ما تو ده سال دو بار رفتیم همش خونش الان خونه جدیدشو اصلا ادرسشو ندارم

عین زندایی بیشعور منه آنقدر مامانی و بابابزرگم مهربونن این بی ادب همیشه ام دعوا به پا میکنه موقعی که پول بخوان مهربونن فقط

عین زندایی بیشعور منه آنقدر مامانی و بابابزرگم مهربونن این بی ادب همیشه ام دعوا به پا میکنه موقعی که ...

جالبه من یه تک دخترم و اون یه خانواده پرجمعیت 

همیشه میگه تو و مادرت بهم حسودی میکنین😂😂