2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 103 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صحبتای منو همسرم اینجوری شزوع شد که نظرت درمورد تاهل چیه و تعهد چیه و با موال همینجوری حرفامون جلو رفت

درمورد تحصیل و شغل در اینده باهاش صحبت کن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

جلسه اول لازم نیست خیلی چیزای مهم و کلیدی بپرسی در حد متولد چندین رشتتون چی بود چی هست شغلتون و... کافیه به یه کلیت برس فقط در ضمن از روی مرتب بودن ظاهر و لباس پوشیدن هم میتونی یسری چیزا رو بفهمی

کوهنوردی🧗‍♀️اسکیت⛸️
اتفاقا به نظرم برا جلسه اوله حتما تا نظرشو بدونه . البته بستگی به اولویت خانوم هم داره . ب شخصه برا ...

بله مهم هست ولي برا جلسه اول نه

جلسه اول ي اشنايي كلي هست

و بيشتر پسنديدن چهره ظاهر و تيپ و لباس و حرف زدن و لهجه و صدا و قد و بالا و ... و ديدن افراد خانوادش و اينجور چيزا ك اگه پسند كردن اشنا بشن اگه نه ديگه ادامه ندن

كاربري دست ٢٥٠ نفر

بخت همه داره باز میشه والا فقط ما موندیم 😐

منم همینطور 

دخترخالم خوشبخت بشه ها ، ۷ سال از من کوچکتره بچه سومش تو راه ، (بچه زیاد دوست داره😍  ) اونوقت من ریا نشه از هر جهت خوب ، هنوز یه کیس ازدواج ندارم حالا تا بچه 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
منم همینطور  دخترخالم خوشبخت بشه ها ، ۷ سال از من کوچکتره بچه سومش تو راه ، (بچه زیاد دوست دار ...

دور و برم ک همه دست ب کار شدن و دارن ازدواج میکنن..ما موندیم منتظر قسمت و حکمت و .....