2777
2789
عنوان

دوستان کمکم کنید درخصوصه بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 52 پست
احتمال تخمک گذاری چند ساعت قبل از پری 1 % شایدم نیم درصد چون تخمک که ازاد بشه و لقاح انجام نشده باشه دیواره رحم چند وقت بعد ریزش میکنه و پری میشید مگه مورد خاصی باشه که باردار شده باشین
بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اصلاااااااااااااااااااا نگران نباش مدیکور مثبت کاذبه حداقل برا من هرروز خدا که زدم مثبت کاذب شد
خداوندا پناهم باش یارم باش جهان تاریکی محض است میترسم کنارم بااااااااااااااااااااااش خدا جونم شکرت
اینتک از نظر من بهترین مارکه اصلا هاله های کمرنگ گول زننده نداره مثبتش یعنی مثبت
خداوندا پناهم باش یارم باش جهان تاریکی محض است میترسم کنارم بااااااااااااااااااااااش خدا جونم شکرت
منم 12 ام موعدم بود از اونروز تا حالا یه ده بیس تایی بی بی زدم همه مثبتن الانم از دادم ولی استرس ول کنم نیس
سلام ضحی عزیزم انگار اره همین ماه اقدام کردمو انگار خدا خواسته برام البته فعلا فقط ده بیس تایی بی بی از هر مارکی زدمو ج از هم ساعت 5 مشخصه