نمیدونم شاید من نمیتونم انقد یک نواختی رو تحمل کنم که تنو تند یه چیزیو بگم و دوس داشته باشم تمو بشه
نماز فلسفش جداست اصلا قابل مقایسه نیست
از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسختترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟ گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞 به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃. بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن هستش 🤗🤗🤗
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نمیدونم شاید من نمیتونم انقد یک نواختی رو تحمل کنم که تنو تند یه چیزیو بگم و دوس داشته باشم تمو بشه& ...
یک نواختی نیس مثلا وقتی شما با تسبیح میگی الحمدالله این میشه یکنواختی؟ نه شما میدونی چی داری میگی صلواتم همونه شما میدونی چی داری میگی پس یکنواختی در کار نیس
این کار هیچ کمکی برای به کمال رسیدنت نمیکنه تفکر درباره ایات قران و جستجو درباره هدف اون ایه هم شیرین تره و هم به اطلاعاتت اضافه میکنه
از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسختترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟ گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞 به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃. بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن هستش 🤗🤗🤗