2777
2789

خاک تو سرشون، سانسور کرده بودن. چون هنوز اون جاسوس ها پست دارن تو دولت 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سریال خوبیه 

گاهی ساعت 20:40 میده گاهی 20:45 

دیروز دیر داد چون سانسورش کردن 

تکرارش هم زیرنویس دیدم 14:05 

اما تا حالا تکرار ندیدم و  نمیدونم دقیق هست ساعتش یا نه 

شب ها هم حدود ساعت 1 بامداد بازم تکرار داره 

بجه ها این قسمتش برای سرنوشت محمد ترسیدم 

یه سوال: گاندو فصل اولش چرا محمد که بازجوی مایکل هاشمیان بود صورتش رو به مایکل نشون داد حتی مایکل گریه کرد و گفت صورت بازجو رو نمیشه دید مگر اینکه اعدامش کنن 

می خواستن مایکل رو اعدام کنن بعد تصمیم به تبادل گرفتن ؟

هر کی میدونه بهم بگه سپاس

سریال خوبیه  گاهی ساعت 20:40 میده گاهی 20:45  دیروز دیر داد چون سانسورش کردن  تکرا ...

آره برای منم سوال بود که چرا محمد اصرار داشت مایکل ببیندش؟!

شاید میخواست بهش اطمینان بده که یه مهره سوخته ست و دیگه به درد سیا هم نمیخوره و اطلاعات ایران ترسی از لو رفتن چهره مامورش پیش یه مهره سوخته نداره...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
آره برای منم سوال بود که چرا محمد اصرار داشت مایکل ببیندش؟! شاید میخواست بهش اطمینان بده که یه مهره ...

آره شاید همین باشه ولی از طرفی اونا حاضر شدن پول بدن به ایران که البته اون پول ها به خاطر امضای قرارداد بود و سفیر سوییس رو هم فرستاده بودن برای تبادل. یعنی یه مهره سوخته فکر نکنم باشه و هنوز هم تو فصل 2 گاندو داره به اون خانمه مشاوره میده 

یه سوال دیگگه اون کی بود که می خواست مایکل رو بکشه  همون که اومد توی ساختمون مایکل و به اون ماموره که از بندر عباس بود شلیک کرد خانم اون ماموره هم به پای این آقا شلیک کرد ولی فرار کرد بعد قسمت آخر توی فرودگاه گرفتنش از کی دستور گرفته بود مایکل رو بکشه این رو هم نفهمیدم

آره شاید همین باشه ولی از طرفی اونا حاضر شدن پول بدن به ایران که البته اون پول ها به خاطر امضای قرار ...

اره اتفاق دیروزم تو یه تاپیک دیگه بحث بود که این مایکل اگه مهره سوخته بوده چرا اینقد بابت تبادلش پول فرستادن...نمیدونم منم

اون اقاهه نیومده بود مایکلو بکشه

وقتی فرزانه اومد جلو خونه اش و مایکل گفت برووو فرزانه یه تماسی گرفت به نظرم با مامورای سیای امریکا بود چون از اولم فرزانه و داییش با اون مامور سیای امریکا در ارتباط بودن.

اون دو نفر بابت تماس فرزانه که اعلام کرد که مایکل لو دفته اومده بودن مایکلو نجات بدن و مامورارو بکشن. من اینجوری برداشت کردم

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
اره اتفاق دیروزم تو یه تاپیک دیگه بحث بود که این مایکل اگه مهره سوخته بوده چرا اینقد بابت تبادلش پول ...

اهاااا

خوب پس اون شب تو فرودگگاه چکار داشتن مایکل که می خواست تبادل بشه و قرار نبود مامورا اذیتش کنن یا بکشنش 

من بیشتر فکر کردم که اومدن مایکل رو حذف کنن که دست مامورا بهش نرسه و نتونه چیزی لو بده چون مایکل رو تخلیه اطلاعات کردن و حتی مایکل به محمد گفت من خودم بازجویی بلدم و تو همه سوالایی که باید می پرسیدی رو پرسیدی حتی بیشتر هم پرسیدی

حتی داریوش فرهنگ به محمد گفت هواست باشه ممکنه بخوان مایکل رو حذف کنن 

دیگه نمیدونم

یه چیز دیگه هم در واقع اون پول ها به خاطر مذاکره بر  جام به ایران داده شدن تا مایکل 

در واقع بخشی از مذاکره همین بود که اون آقاهه هم به محمد گفت امشب قرار داد رو امضا می کنیم و نزار رسانه ای بشه این جریان ها 

توی واقعیت جیسون رضاییان رو با 21 نفر تبادل کردن بخون در موردش تو گوگل

اهاااا خوب پس اون شب تو فرودگگاه چکار داشتن مایکل که می خواست تبادل بشه و قرار نبود مامورا اذیتش کن ...

یادم نمیاد تو فرودگاه هم مگه بودن اون دونفر؟!! امروز تکرار قسمت اخرشو نگاه میکنم. شایدم اینی باشه که شما میگی...

یه چیز دیگه هم در واقع اون پول ها به خاطر مذاکره بر  جام به ایران داده شدن تا مایکل  در و ...

نه اون پول و ازادی اون چندنفر همه در قبال ازادی مایکل بود. دولتیا اومدن اون پولو دستاورد برجام جا زدن