2777
2789
عنوان

اندام خوب

154 بازدید | 21 پست

بچه ها من قدم 170

استخوون بندیمم درشته😭🤦‍♀️

ب نظرتون چ وزنی خوبه برام

ک نه درشت نشونم بده

ن لاغررررر

تدریس خصوصی زبان انگلیسی و زبان عربی پایه های هفتم تا دوازدهم 🤗😍😍 به صورت تدریس خصوصی نیمه خصوصی و برای رفع اشکال و آموزش کامل انجام میددددم 😍😍😍👼با هزینه ی کم ک راضی باشید... نگران امتحانا و درس انگلیسی به خصوص عربی دیگه نباشییییید 😍😍😍😍😍😍😍.... برای ثبت نام و  اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶۰

60 دیگ خیلییی لاغر نشون میده

تدریس خصوصی زبان انگلیسی و زبان عربی پایه های هفتم تا دوازدهم 🤗😍😍 به صورت تدریس خصوصی نیمه خصوصی و برای رفع اشکال و آموزش کامل انجام میددددم 😍😍😍👼با هزینه ی کم ک راضی باشید... نگران امتحانا و درس انگلیسی به خصوص عربی دیگه نباشییییید 😍😍😍😍😍😍😍.... برای ثبت نام و  اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید 
60 دیگ خیلییی لاغر نشون میده

اصل وزن اینه که 10 تا از قد کمتر باشه 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 

باید بگی الان وزنت چنده 

تیپهای بدنی رو مطالعه کن احتمالا شما آندومورفی با توجه به اسکلت بدنت وزنت فرق داره بی ام ایت رو محاسبه کن ببین چند میشه بعد ببین بی ام ای مناسبت چنده با توحه به اون قد وزن مناسبو پیدا میکنی

موفق باشی

حالا اسی تو کمبود وزن داری یا اضافه 

اضاف 

من 170 قد 

70 وزنمه 

باید بگی الان وزنت چنده  تیپهای بدنی رو مطالعه کن احتمالا شما آندومورفی با توجه به اسکلت بدنت ...

من 70 وزنم

قدم 170

تو صیه میکنم نرم افزار مانکن رو نصب کنید خوردن یا نخوردن به تنهایی کافی نیست فعالیت هم لازمه 

ممنون عزیزم 🙏

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
۵۸ من خودمم ۱۷۰ تاس قدم ولی چون وزنم ۶۳ تاس قدم کوتاه میزنه چون چاقم

الان ی دختر خاله دارم 

قدش 170 

وزنش 72 

لاغره

اندامش خوبه ک 

اونم استخوون بندیش درشته