دوست باشین عاشق هم باشین اما اون کارش طوری باشه ک حتی تا همین الآنم سرکار باشه و بیشتر بیشتر وقتا 12و1بیاد و نیم ساعت بعد خابش ببره چیکار میکردین چطور تحمل میکردین گاهی روزا حتی همون نیم ساعتم حرف نمیزنیم😔😔
اینم بگم ک از هم دوریم
ب بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارماز نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
من درکش میکنم اما خیلیم دلتنگشم بخدا حتی گفتم در حد ده دقیقه آنلاین شو الان از صب هیچ خبری ازش نیس م ...
چی بگم والا
منم بخاطر این چیزها هستش نه ازدواج کردم حتی دوست دختر هم ندارم چون میدونم نمیتونه خیلی کارهامو درک کنه . خوب شما هم ببین میتونی واقعاً تحمل کنی یا نه چون این رفتارش احتمالاً همیشگیه و یا باید باهاش کنار بیاید یا کنار نیاید تصمیم آخر با خودته ببین میتونی تحمل کنی یا نه
چی بگم والا منم بخاطر این چیزها هستش نه ازدواج کردم حتی دوست دختر هم ندارم چون میدونم نمیتونه ...
تحمل ندارم ولی نمیتونمم جدا شم😭😭
ب بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارماز نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊