2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل کرونا واقعا خوشحال بودم که شمالیم و تو شمال زندگی میکنم ولی بعد کرونا متنفر شدم دوست دارم در برم از اینجا.....مسافرا رسما به گند کشیدن...بعد هر تعطیلات شهرما قرمز میشه...من به شخصه حلالشون نمیکنم

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....

دیگه رفتی دیگه ترس به خودت راه نده از این فکرها هم نکن خوش بگذرون رعایت کن همجا رو ضدعفونی کن ان شاالله بهتون خوش بگذره به سلامتی برگردیدشهرتون

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

کاش کرونا بره منم بتونم بیام شمال روببینم ببینم چیه همه پزشو میدن که رفته بودیم شمال😁

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
قبل کرونا واقعا خوشحال بودم که شمالیم و تو شمال زندگی میکنم ولی بعد کرونا متنفر شدم دوست دارم در برم ...

از دست مسئولین بی مسئولیت که راه ها رو باز کردن گله مند باشید

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

من فقط به دل و جراتتون آفرین غبطه میخورم که نمیترسین 

خدا شاهده امشب داییام گفتن میان خونه مامانم منم اینجا بودم پاشدم رفتم خونه خودم تنها موندم تا برن

اونقد ک آدم ندیدم دورو برم قاطی کردم 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40