2777
2789

ساعت ۶ صبح میخوابم اما ۷ صبح  بیدارم خودمم نمیدونم چطوریه ولی این اتفاق هر روز برام میوفته 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔
شب ساعت 1 2 میخابم 9 پامیشم

ب نظرم زیاد میخوابی ۱۲ بخواب ۹ بیدار شو.معمولا خواب ۸ ساعته

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من موقع اذان صبح بیدار میشم نمازمو میخونم صبحونه درس میکنم واسه شوهرم بره سرکار بعضی وقتا چهارو نیم صبح یاپنج اینجوری بیدار میشم خیلی دوس دارم نمازمو سرووقت بخونم اوایل سخته ولی همینکه عادت کنی مثلن هشدار ساعت یا اگ برنامه اذانو داشته باشی

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
من پنج صبح بیدار میشم ....میتونم بگم معجزه زندگیم بود...کتاب صبح جادویی رو بخون ...لایوهای پنج صبح پ ...

مرسییی میشه بیش تر توضیح بدین؟؟؟یه مقدار ناواضح بود

🌟Life begins at the end of your comfort zone🌟
گفتم که ساعت 1، 2 شب میخابم

اها. فک کردم میگی بیست و یک😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
خب خواهر 12 بخوابم که میشه 9 ساعت خواب😁اگه 2 بخوابم تا 9 میشه 7 ساعت خوبه

اها خوبه.عالی.😉

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.