2777
2789
عنوان

میاین لطفن😥😓

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 27 پست
مثلن میگم فردا ساعت چند میرین بچع کوچیکع میگع تو کجا انگار من ادم نیستم

ببین منم داداشم اینطوریه ۹سال ازم کوچکتره کلا اخلاقش اینه که منو اذیت کنه اگرم حرف بزنم که هم پسره هم بچه اس راهی که برا من جواب داد اینه که اصلا جوابشو نده اون بچس قصد بدی هم نداره برا جلب توجه این حرف رو میزنه تو که دو سه بار بهش بی محلی کنی اون ولت میکنه اولش سخت هست ولی جواب میده 

میدونم خیلی سخته ،ولی باید انسان تمام تلاششو بکنه که ناامید نشه ،خدا شاهده الان خود من مادرم داره آن ...

کاش مامانم بود همع فامیل با من لجن تا ی چیزی میگم میپرن بهم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بدون دليل كه نميشه چند تا بچه ايد

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
کاش مامانم بود همع فامیل با من لجن تا ی چیزی میگم میپرن بهم 

می‌دونم عزیزم مشکلات زیادن ولی تا میتونی به خودت تلقین مثبت کن تا زندگیتم بهتر شه

ورود آقایان به تاپیکام و لایک و.ریپلای ممنوع
من فامیلو میگم گلی دو نفر با خاهرم

عزيزم خب يكم طبيعي چون خواهرت كوچيك تره بيشتر دوس داشته باشن با به تو حسودي كنه خودتو درگير اين چيزا نكن به كتف چپت كه دوست ندارم مهم خودتي كه خودتو دوس داري 😘💔

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
بوس ب کلت چقد انرژی مثبت

قفونت...باور كن منم فاميلامون باهام خوب نيستن الان ميفهمم به خاطر حسوديه البته يه سري مسائل ديگه اگه منم بشينم حرف بزنم ميفهمي كه منم مثل توم😂😁ولي برام مهم نيست