2777
2789
عنوان

لباس عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 51 پست
بنظرم برا عقد محضری ی مانتو کتی کرم رنگ و یه شلوار راسته مازاراتی کرم رنگ و ی کفش خوشگل عروسکی و یه ...

ممنون بابت نظرتون 

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با عشقت؟

انشالله یکی دیگه 🤭

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️
اسی منم عکس لباسایی ک برای عروسی دختر خواهرشوهرم  خریده بودم بزارم؟

@سباااا  بیا عزیزم عکس تنخور لباسامو ببین

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
برات آرزوی خوشبختی دارم منم نتونستم به کسیکه دوسش دارم برسم و اون ازدواج کرد. به نظرت منم روزی میتو ...

شک نکن 

شاید باورت نشه من اون روزی که اون تاپیک و زدم بدترین حال ممکن و داشتم 

ولییییی الان اصلا برام مهم نیستش بوسیدم گذاشتمش کنار 

شک نداشته باشه فراموش که میشه هیچ خدا یکی بهتر از اونو میاره تو زندگیت 😘😘😘

اینام خوبن

عالی بود🤩

مررررسی

شک نکن  شاید باورت نشه من اون روزی که اون تاپیک و زدم بدترین حال ممکن و داشتم  ولییییی ا ...

خدا از دهنت بشنوه من الان دقیقا خیلی شرایط بدی دارم دو روزه فقط چای و آب خوردم حالت تهوع دارم

کاش منم دیگه برام مهم نباشه و کسی که واقعا دوسم داره بیاد توی زندگیم

برات زندگی پر از عشق آرزو میکنم که هیچوقت به اون قبلی فکر نکنی

عزیزم برام دعا کن لطفا

خدا از دهنت بشنوه من الان دقیقا خیلی شرایط بدی دارم دو روزه فقط چای و آب خوردم حالت تهوع دارم کاش م ...

اخی گلم کاملا درکت  میکنم برات دعا میکنم توام سعی کن با قران و نماز خودتو اروم کنی و بدونی بعد از تاریکی روشناییه😍😍😍

بذاررر عشقم😍😍

گذاشتم عزیزم

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌