استایل تامبویی یعنی دخترانی که شبیه پسر ها لباس میپوشن موهاشونو شبیهشون میکنن و مثل اونا رفتار میکنن
یه دختریم که علاقه به رنگ صورتی موی بلند کفش پاشنه بلند لباس دخترونه نداره دلش میخواد بر عکس همه ی اینا بگرده ولی خب چیکار کنه بقیه مجبورش میکنن اینجوری نباشه من یه دختری هستم که علایقش به فنا رفته من یک ادمیم که مجبوره علاقه هاشو زیر پاش بزاره و از تو داغون بشه متاسفم
یه دختریم که علاقه به رنگ صورتی موی بلند کفش پاشنه بلند لباس دخترونه نداره دلش میخواد بر عکس همه ی اینا بگرده ولی خب چیکار کنه بقیه مجبورش میکنن اینجوری نباشه من یه دختری هستم که علایقش به فنا رفته من یک ادمیم که مجبوره علاقه هاشو زیر پاش بزاره و از تو داغون بشه متاسفم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله مگر من گفتم استایل نیست؟ شما بیشتر مطالعه کن در مورد همین
عزیزم شما گفتی یه سر برن پیش روانشناس من خودم عاشق این استایلم مگه چه مشکلی هس که باید رف پیش روانشناس؟؟ شما تا دلتون بخواد من در این موارد مطالعه کردم به همین دلیلم تعجب کردم که به علت علاقه داشتن به یه استایل باید پیش ی روانشناس رف
به او گفتند گیسوانت را بپوشان تا ایمان مردی نلرزد... ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟
باید یه عصاب اروم داشته باشی من ننه دوتا بچه ۲۲ سالمه و تامبویم هزارتا حرف میگن ولی اهمیت نمیدم چون استایل خودمه و حتی اخلاقمم پسرونس فک کنم به انتخاب کردن نیست تامبوی یه تایپ شخصیتیه که نمیشه تغییرش داد