honamik29192 مدیر عضویت: 1388/08/05 تعداد پست: 8630 عنوان اسم دختر | مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 28 پست از بین اسامی زیر کدومش برای دختر دلنشین تره تعداد رای : 59 نظرسنجی انتخاب اسم دختر سوفیا 18 30% ویانا 15 25% هلنا 26 44% وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵ 1400/01/04 | 19:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
honamik29192 مدیر استارتر عضویت: 1388/08/05 تعداد پست: 8630 اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید، خوشحال میشم وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
مامان_aliasgar عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 746 ممنون عزیزم اخه ما کورد هستیم اطرافیان اسمای ترکی و حتی کوردی رو خیلی بد تلفظ میکنن😅😅 ما هم ترک هستیم😃😃😁😁
honamik29192 مدیر استارتر عضویت: 1388/08/05 تعداد پست: 8630 ما هم ترک هستیم😃😃😁😁 بخدا گناه داریمفک کن من با چه ذوقی اسم ژوانی رو برا پسرم انتخاب کردمیه اسم اصیل کوردیبعد اطرافیان تا شنیدن گفتن چی شوان 😑😑😑😣😣😣که معنی ژوانی میشه میعادگاه عشقمعنی شوان میشه چوپان😣😣😣😍😍اگه محل زندگیم شهر دگه ای ود الان اسم پسرم ژوان بود وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
کپک_زده عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 2499 هلنا قشنگه سوفیا نزار میدونی...مشکل خیلیا اینه که جای خودشون،میخوان بقیه رو آدم کنن!
honamik29192 مدیر استارتر عضویت: 1388/08/05 تعداد پست: 8630 اسامی اصیل ترکی و کوردی رو فقط فارس زبانا خوب تلفظ میکنن😅😅😅 وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
honamik29192 مدیر استارتر عضویت: 1388/08/05 تعداد پست: 8630 @مجازی_تر_از_مجازی عزیزم خوبی؟من همش در حال استراحتماز ۲۶ هفته احتمال زایمان زودرس داشتم که مجبور شدم بستری بشم بیمارستان الانم زیاد نمیتونم سرپا باشم اگه خدا بخواد تا اخر فروردین مشکلی پیش نیاد دیگه ۳۸ هفته رو پر میکنم وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
مجازی_تر_از_مجازی عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 7231 عزیزم من واسه ویانا رأی دادم البته هرسه اسم زیبا هستن ببینین معنی کدومش بیشتر به دل میشینهالبته خودم که جنسیت بچمو نمیدونستم،اسمهای لیا،آوینا،دلوین و لیانا رو مد نظر داشتم😍انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم😘😘😘 🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸
honamik29192 مدیر استارتر عضویت: 1388/08/05 تعداد پست: 8630 عزیزم من واسه ویانا رأی دادم البته هرسه اسم زیبا هستن ببینین معنی کدومش بیشتر به دل میشینه البته خو ... ممنونم چه تاریخی برای زایمانت تعیین کردن؟سزارین میشی؟ وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
مجازی_تر_از_مجازی عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 7231 @مجازی_تر_از_مجازی عزیزم خوبی؟ من همش در حال استراحتم از ۲۶ هفته احتمال زایمان زود ... عزیزم انشالله این چند هفته هم خدا بهتون صبر وتحمل میده و به سلامتی سر میشهمنم اینقدررررر سنگین شدم و همه جام درد میکنه که باورتون نمیشهولی دیگه باید تحمل کردانشالله همه باردارا به تندرستی و سلامتی زایمان کنن🙏 🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸
مجازی_تر_از_مجازی عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 7231 ممنونم چه تاریخی برای زایمانت تعیین کردن؟ سزارین میشی؟ آره عزیزم سزارینی هستم دکترم گفت اگه درد داشتی ۱۶بیا اگرهم حالت خوب بود۱۸بیایعنی همین دوروز هم از نظرش مهم بودولی هرکی وضعیتمو میبینه میگه احتمالا بچه زودتر دنیا میاد 🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸
honamik29192 مدیر استارتر عضویت: 1388/08/05 تعداد پست: 8630 عزیزم انشالله این چند هفته هم خدا بهتون صبر وتحمل میده و به سلامتی سر میشه منم اینقدررررر سنگین شدم ... خیلی ماه اخر سخت شده براماصلا خواب درست حسابی ندارمدیشب نشسته خوابیدم کمرم و شکمم وحشتناک درد میکنه😣😣دیگه توکل بخدا ایشالا شمام بسلامتی نی نی خوشگلتو بغل کنی وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
honamik29192 مدیر استارتر عضویت: 1388/08/05 تعداد پست: 8630 آره عزیزم سزارینی هستم دکترم گفت اگه درد داشتی ۱۶بیا اگرهم حالت خوب بود۱۸بیا یعنی همین دوروز هم از ... پسرمو تو ۳۹ هفته و یک روز رفتم برای سزچون دکترم همین نظر دکتر شما رو داشت میگفت تا هرجایی که اذیت نشدی و درد نداشتی تحمل کن که بچه هرچی هفته اشو پر کنه بدون مشکل بدنیا میاد وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
مجازی_تر_از_مجازی عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 7231 خیلی ماه اخر سخت شده برام اصلا خواب درست حسابی ندارم دیشب نشسته خوابیدم کمرم و شکمم وحشتناک ... منم شبیه شمام،نصفه شبا که بیدار میشم دیگه قید دست به دست شدن و دوباره خوابیدنو میزنم و پامیشمروزا هم چرت میزنم😂 🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸