2777
2789
عنوان

میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 27 پست
چون هر بودم  نمیدونم چرا گول خوردم  البته هرکی دیگم جای من بود دل میبست شما خودت ی پ ...

بااین شرایطی شما بودی منم خام میشدم،ولی حالا دیگ رفته.نمیشه کاریش کرد.اگه من جای شما بودم خودمو سرگرم کارای شاد میکردم.چون زندگی ارزش غصه خوردن واسه آدمای بی ارزشو نداره😉

ضعیف نیستم اما وقتی حرف تو میشود گریه امانم را میبرد،دلتنگتم آبجی💔                                         
بخدا این ی هفته س  از سال جدید  دارم همین کارو میکنم همش خودمو مشغول میکنم.  نمیدو ...

طبیعیه عزیزم میدونم چی میگی.دیگه به هیچ عنوان عکساشو نگاه نکن و بدون که تو چیزی و از دست ندادی اون که این وسط ضرر بزرگی کرده دیگه کسی مثل تو گیرش نمیاد.با اینکه نه تورو می شناسم نه اونو ولی میدونم از سرشم زیادی بودی و اون مرد ز زندگی تو نبوده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بااین شرایطی شما بودی منم خام میشدم،ولی حالا دیگ رفته.نمیشه کاریش کرد.اگه من جای شما بودم خودمو سرگر ...

سعی میکنم .

ولی نمیدونم دیگه از پسر جماعت حالم بهم میخوره 

فکر میکنم همشون اینجورین. 

در آینده چجوری ازدواج کنم ؟

طبیعیه عزیزم میدونم چی میگی.دیگه به هیچ عنوان عکساشو نگاه نکن و بدون که تو چیزی و از دست ندادی اون ک ...

رفته ب درک ازش .

من زور این بهم داره 

مثلا چرا مثل آدم نمیاد بگه 

اره ب این دلیله و جدا بشیم 

و تمااام! 

سعی میکنم . ولی نمیدونم دیگه از پسر جماعت حالم بهم میخوره  فکر میکنم همشون اینجورین.  د ...

نگران این قضیه نباش بالاخره یکی به وقتش پیدا میشه که انقدر خوب و ایده آل هستش که اصلا همه ی این نگرانیاتو میشوره میبره .

سعی میکنم . ولی نمیدونم دیگه از پسر جماعت حالم بهم میخوره  فکر میکنم همشون اینجورین.  د ...

عزیزم سعی کن باعقلت طرفو بسنجی یعنی با دلت نری جلو.

ایشالا با ی کیس مناسب ازدواج کنی عزیزم😉😘

رفته ب درک ازش . من زور این بهم داره  مثلا چرا مثل آدم نمیاد بگه  اره ب این دلیله و جدا ...

دوست پسر منم یهو رفت اصلا بدون هیچ حرفی😑😑😑کاملا درکت میکنم آدم خیلی میسوزه و نمیتونه هم هی پیگیر بازی دربیاره و غرورشو بشکنه بهش پی ام بده که چرا و این حرفا 

عزیزم سعی کن باعقلت طرفو بسنجی یعنی با دلت نری جلو. ایشالا با ی کیس مناسب ازدواج کنی عزیزم😉😘

اگه با عقل آدم بخواد بسنجه 

واقعا  هیییچ نکته مثبتی نداره 

اوایل هم چون دل نبسته بودم 

اصلا مسخرم میومد حتی بخوام باهاش حرف بزنم 

آدم ب درد نخور ! 

دوست پسر منم یهو رفت اصلا بدون هیچ حرفی😑😑😑کاملا درکت میکنم آدم خیلی میسوزه و نمیتونه هم هی پیگیر ...

باز خوبه من پیش خودم دلیلشو ی جورایی میدونم .

ولی خب میگم اون هیچی بهم نگفت 

فقط اخلاقش باهاش عوض شد و دیگه زنگ نزد 

منم‌زنگ‌نزدم و خطمو ازش خاموش کردم 

چون اصلااا  ب هیچ وجه من‌حوصله بی محلی و جواب ندادم و ...

این مسخرهبازیا ندارم 

باز خوبه من پیش خودم دلیلشو ی جورایی میدونم . ولی خب میگم اون هیچی بهم نگفت  فقط اخلاقش ...

منم تقریبا دلیلشو میدونم ولی انتظار داشتم بیاد بهم بگه و رسما بهم بزنیم نه اینکه یهو مثلا بره.منم مثل تو دیگه پیگیر نشدم که به نظرم کارمون درست بوده اگه آدم بودن همه جوره همیشه قبولمون داشتن بابا .

اگه با عقل آدم بخواد بسنجه  واقعا  هیییچ نکته مثبتی نداره  اوایل هم چون دل نبسته ...

پس خودت داری میگی دیگ

وقتی نکته مثبتی نداره واسه چی خودتو اذیت میکنی براش؟!😐