2777
2789
عنوان

ازدواج چجوریه ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی پستی و بلندی زیادی داره باید همیشه تو زندگی گذشت بود مهربانی باشه تا واقعا دلچسب بشه و زیبا 

اگر ادم درستی رو انتخاب کنی اره خیلی هم خوبه 

من که واقعا لذت میبرم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

ازدواج تا اونجاش خوبه ک بچه نداری🤣🤣🤣

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

ازدواج فقط اونجاش که باهاش قهر میکنی جواب تلفنشو نمیدی از همه جا بلاکش میکنی بعد یهو کلید میندازه میاد تو خونه 😐🙄

جوک#  

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.