2777
2789
عنوان

کات کردم....:)

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 68 پست
خیلی خیلی نمیدونی من چه حالی شدم آخه طرف میمرد واسم همش دروغه همش میگم من آدمه ارومیم طوری بهم استرس ...

درسته خداروشکر که عزیزم قوی هستی زندگیتو بسازی کاش منم بتونم خودمو جمع و جور کنم

شما عزیزم الان ازدواج کردین؟

نه مجردم. ولی این آقا ذهنیتم بهم ریخت نسبت به مردا در ظاهر مودب و متشخص ولی اخلاق و شعور صفر دست بزن داشت. ی چیزی بود اعجوبه نمدونم کی باهاش رفیق شده آخه نگم دیگه به همین خاطر میگم کسایی که کات کردن ناراحت نباشن همه مردا ی مشکلی دارن. نگن اون خوب بود رفت تا باهاشون نری نیای نمیدونی چه عنین

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته خداروشکر که عزیزم قوی هستی زندگیتو بسازی کاش منم بتونم خودمو جمع و جور کنم

میتونی بابا منم بعد عید یا هفته دیگه میخوام شروع کنم باشگاه باز شه فقط فقط فقط به فکر خودت باش اونو بنداز دور همین سخته ها بهش فکر میکنی نمگم نمیکنی ولی آرامش داری حداقل الان 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
نه مجردم. ولی این آقا ذهنیتم بهم ریخت نسبت به مردا در ظاهر مودب و متشخص ولی اخلاق و شعور صفر دست بزن ...

درسته عزیزم منم همینجور بود یه آدمی بود که فقط حرف مادرش ملاک بود براش و توی این ۵سال فقط اون قهر کرد و من منت کشی کردم. تا زمانی که هیچ حرف اعتراضی بهش نمیگفتم خوب بود اما به محض اینکه میگفتیش بالای چشمت ابروهه چنان بهش برمی‌خورد و دو هفته باهات قهر میکرد و خودت باید میرفت منت کشی با اینکه تقصیر اون بود. ۲۰ روز ناپدید میشد باز میومد کلا قرار بود باهاش کات کنم که اینجوری کرد 

ان شاءالله عزیزم یه بخت خوب نصیبت بشه

درسته عزیزم منم همینجور بود یه آدمی بود که فقط حرف مادرش ملاک بود براش و توی این ۵سال فقط اون قهر کر ...

ممنونم عزیزم خدا از دهنت بشنوه برای شمام همینطور 😊😊من که چشم ترسیده عمرا 

این بدرد نمیخوره احترام به پدر مادر خوبه بچه ننه هم خوب نیست کسی که اینطوریه رو بزار کنار بلاک از همه جا. پسرا تنها نمیمونن وفادارم نیستن چه شوهر چه دوست پسر. دل نبند فقط درستو بخون بیخیالش باش اینا میگذره میره کارات واجب‌تر. 

فدای تو گلم کم کم سعی میکنم بلند بشم و به فکر آینده ام باشم

افرین همینه گول ابراز علاقشونم نخور افرین 👌👌😘😘😘❤️❤️ی بخت خوب بیاد سراغت همه اینارو بشوره ببره ایشالله 

میشه بپرسم چجور سرگرم کردین خودتونو. کاش منم بتونم...

من درس دانشگام زیاده مدام درگیرشم زبان هم در کنارش میخونم هر هفته کافه کتاب میرم کلا کارایی ک حالمو خوب میکنه انجام میدم