2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 61 پست
شوهر من حکم بابارو داره برا داداشش بهترین گوشی روبراش خریده پول بهش میده لباس عیدبراش خریده گوشیشوشا ...

.واقعاچرابایدانقدبه برادرش برسه.وظیفه ای نداده.لطف مکرر، حق مسلم.خوبی بیش ازحدهمین میشه

.واقعاچرابایدانقدبه برادرش برسه.وظیفه ای نداده.لطف مکرر، حق مسلم.خوبی بیش ازحدهمین میشه

بهش میگیم اینقد دورش نباش میگه داداش کوچیکتره بایدهواشوداشته باشم میترسم زیادبگم فک کنه دارم حسودی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا،،،😂 من پدرشوهر ندیدم نداشتم از اول همیشه دوست داشتم بدونم چه حسی داره پدرشوهر داشتن

خدایی پدر شوهر من خوبه کلا موجود بی ازاریه ‌.هر بار زنگ میزنه ب شوهرم باید با منم حرف بزنه 

اما بقیه شون اینجوری نیستن

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر منم دیروز باداداش دعوا کرد مادرشوهرم منو مقصر کرد احمق

چراواقعااینجورین

بخدامن روحمم خبرنداشت ک اینادعواکردن وگرنه اصلانمیرفتم اونجامیگفتم الان ناراحتن نرم ولی اونا براخودشون حکم میدن

شوهر منم دیروز باداداش دعوا کرد مادرشوهرم منو مقصر کرد احمق

برادرشوهرم مریض شد ب شوهرم گفتن دفترچه درمانیتو بده ببریم دکتر داداشتو نداد اونا منو مقصر دونستن  چ ربطی داشت ؟!؟!

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
چراواقعااینجورین بخدامن روحمم خبرنداشت ک اینادعواکردن وگرنه اصلانمیرفتم اونجامیگفتم الان ناراحتن نر ...

بخدا منم اصلا حرف نزدم جیکم درنیومد اخرش باز من مقصرشدم

مامان ۲۲ساله 😊مامان دوتا پسر شیطون🤪
برادرشوهرم مریض شد ب شوهرم گفتن دفترچه درمانیتو بده ببریم دکتر داداشتو نداد اونا منو مقصر دونستن &nb ...

بعضیا مریضن بخدا من از دیشب هزاربار نفرینش کردم 

بعضیا مریضن بخدا من از دیشب هزاربار نفرینش کردم 

باور کن من ی مدت باهم زندگی میکردیم غذا میپختم میدادم شوهرم میبرد میگفتن وسرمون میاره برامون بعضی وقتا شوهرم خودش نمیبرد نمیزاشت بدم ببره میگفتن عروس نمیزاره بیاره😐منم بعدا گفتم میگم بهتون کلا هیچوقت نگفتم بیا یه بشقابم بر اونا ببر اون بردنیم نزاشتم گفتم بزار حرفشون راست باشه تا دروغ نکبتا

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
بهش میگیم اینقد دورش نباش میگه داداش کوچیکتره بایدهواشوداشته باشم میترسم زیادبگم فک کنه دارم حسودی م ...

چن تاازاین چشمهاببینه خودش درس میشه.کلی توام اروووم اروم بازبون خوش زیرگوشش بخون.من شوهرمودرست کردم خداروشکر

باور کن من ی مدت باهم زندگی میکردیم غذا میپختم میدادم شوهرم میبرد میگفتن وسرمون میاره برامون بعضی وق ...

بخدا ۷سال باهاشون توی ی خونه زندگی میکنم فقط شبا موقع خواب میرم خونه خودم خونمونم توی روستا هستش کلی کارهست بخدا هفت سال دارم حمالیشونو میکنم هرکاری که فکرکنی من انجام دادم اخرش قشنگ دستمزدمو دادن

بخدا ۷سال باهاشون توی ی خونه زندگی میکنم فقط شبا موقع خواب میرم خونه خودم خونمونم توی روستا هستش کلی ...

اره میفهممت چی میگی،،خیلی چیزا اتفاق افتاد نمیتونم منم توسایت بگم،،کاملا میفهممت

اره میفهممت چی میگی،،خیلی چیزا اتفاق افتاد نمیتونم منم توسایت بگم،،کاملا میفهممت

من که هیچ وقت نمیبخشمشون هیچ وقت توهم فقط بسپارشون بخدا خدا خودش میدونه چیکارشون بکنه