2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

این بورک های منه تو پیجم دستورشم گذاشتم  https://www.instagram.com/p/B6YjFOol8u8/? igsh ...

مرسی گلم

فقط بورک برای مهمونی من خیلی وقت گیره چون سی وچندنفرن...برای الویه برای سی و پنج نفر چقدر مواد بزنم؟

مرسی گلم فقط بورک برای مهمونی من خیلی وقت گیره چون سی وچندنفرن...برای الویه برای سی و پنج نفر چقدر ...

بورک  رو من از شب قبل درست میکنم میپیچم میزارم تو قابلمه در بسته روز مهمونی سرخ میکنم 

حتی میتونی از قبل سرخ کنی خنک که شد سلفون بکشی بزاری  یخچال موقع سرو بچینی تو سینی فر گرم بشه 

کاملا ترد و خوشمزه 

ولی الویه رو من موادش رودچشمی میریزم نمیدونم مقادیر  رو چقدر بگم

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)

گفتن الویه و سالادماکارونی دوتاش سرده شبیه همه ندی بهتره واسه همون آشو انتخاب کردم

خب بندری بده ک گرم باشه ....اخه اصلا الویه و اش باهم جورنیس .....ی غذای سنتی با سرکه و کشک بعد ی غذا با خیارشور و گوجه و سس،😬

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

بخاطر کرونا سلف سرویس ....بعد جمعتون جمع .چقدر قشنگ خودتون رو توجیح،میکنید

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه کاسه واسه منم بفرست بی زحمت😂💛

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید