2777
2789
عنوان

همه چیزو فهمیدم از اینستاش+رسوایی

422 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها ....من ی خواستگار داشتم خیلی سمج بود از فامیلامون بود

بعد خیلی ادا خوبا رو در میورد و میگف تا حالا با کسی نبوده ولی خودش خر بود😏

بعد من گفتم رمز اینستاتو بده و .... بعد چن روز داد منم الکی گفتم ک ن حذف کن پیامتو...و نمیخوام....ولی برداشتمش😐

تا اینکه دیدم کلا این تو استوری ها هر زن لخت رو میبینه خوشس میاد و رای میده بهش ...ی جا هم زده بود خیانت کردی نوشته بود خیلی....‌

اسکرین همه اینارو دارم ...حتی فیلم صفحه هم گرفته ک نتونه بزنه زیرش....ادامه پست بعد

نسیه ممنوع حتی شما نی نی سایتیه عزیز🛑🔥

خلاصه من به مامانم میگفتم و اون خیلی باور نکرد

چن روز پیش ی نفر اومد بهم گف این اقا هیلی زرنگه و هیچ دوس دختریش از منطقه و محل زندگب خودمون نیست

و جن سال پیش با ی خانم اشنا میشه ک مطلقه بوده و باهم بودن دیگه خودتون بدونین ...خونه‌مجردی و....

😐😐😐خانوم مارپل🤣

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازم نیست بهش بگی،همیشه راهی برای توجیه هست..وقتی خودت تشخیص دادی ی چیز دیگه رو بهونه کن جواب رد بده

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

چ خز 

چقد خز

حریم خصوصی هم کشک 

درک نمیکنم چرا باید رمز اینستای یکی دیگه رو داشت

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

مامانم بهش گف ک چنین خبری رو ما شنیدیم...و طی ی جریاناتی فهمید ک من رمزشو دارم ....و سه روز رمز اینستاشو عوض کرد و نمیدونم حالا به خانمه پیام داده یا نه.... بعد دوباره همون رمزو گذاش ک ما شک نکنیم

چ خز  چقد خز حریم خصوصی هم کشک  درک نمیکنم چرا باید رمز اینستای یکی دیگه رو داشت

ینی دختر افتاب مهتاب ندیده مردم 

بره با کسی ک با مطلقه ها بوده ازدواج کنهگفقط واس خاطر این ک ب حریم خصوصی اون هرزه تجاوز نشه؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
نمیخاد رسواش کنی ردش کن بره  اسمش روشه خاستگار......

اقوام خیلیییی نزدیکه و میگه اگه بدی ازم ریدین میرم در غیر ای صورت ارامش نمیزارم براتون

مامانم بهش گف ک چنین خبری رو ما شنیدیم...و طی ی جریاناتی فهمید ک من رمزشو دارم ....و سه روز رمز اینس ...

این چه رفتاریه دیگه 

جواب رد بده تموم بشه بره

اگر هم خواستی با کسی ازدواج کنی از اولش انقدر حرمت شکنی نکن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
مامانم بهش گف ک چنین خبری رو ما شنیدیم...و طی ی جریاناتی فهمید ک من رمزشو دارم ....و سه روز رمز اینس ...

تو ک جواب رد میدی و خلاص

ولش کن دیگه

خوب کاری کردی

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
چون قراره بشه شریک زندگیت و قبل از ازدواج باید همه چیز رو چک کرد.همه چیز

خوب این خانم از همون اول میخواسته رد کنه پسره رو 

رد میکرد نیازی ب این کارا نیس دیگه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁