2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نفهمیدم🤔

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
من کلا شوتم یک بارم یک غریبه رو روبوسی کردم پسر عمو بابام بعدش مامانم گفت اون کی بود ماچش کردی گفتم ...

😂😂😂😂😂

یبار با مادر شوهرم اشتباهی ماچ کردیم از اون ماچااااا ول کنم نبود 😂😂😂😂😂میگه خوشبحال پسرم🤣🤣🤣

کاربری دست دو نفر 
😂😂😂😂😂 یبار با مادر شوهرم اشتباهی ماچ کردیم از اون ماچااااا ول کنم نبود 😂😂😂😂😂میگه خوشبحال ...

😂😂😂😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

هوم ولی خودمونیم خیلی صوتی بحالی دادیا ایـــــــــــــــــــــــــول

من مامانم و همیشه از لب بوس میکنم بعدش بهش گفتم داداشتم مثل خودت بد تیکه ایه ها🤣🤣🤣

مامانم گفت خسته نمیشی انقدر جلفی😑😑😑

همیشه میزنه تو ذوقم

😂😂😂😂😂 یبار با مادر شوهرم اشتباهی ماچ کردیم از اون ماچااااا ول کنم نبود 😂😂😂😂😂میگه خوشبحال ...

میگفتی غمت نباشه.بابا(پدرشوهرت)نبود من از دم خدمتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز