2777
2789
دوقلو بودن7ماهه بدنیا اومدن چند روز تو دستگاه بودن  مرگشونو با چشام میدیدم ولی کاری از دستم بر ...

خدا دلتو اروم‌کنه عزیزدلم سلامت باشید همیشه 

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
بلایی نیست که این ادم سر من نیاورده باشه به عدالت خدا شک میکنم اگر تقاص نگیره ازش

من به عدالت خدا شک کردم

ولی این یک مورد ردخور نداره اصلا 

کارما#  

مگر اینکه کارهایی که اون کرده و بلاهایی که سرت اومده تقاص کار های خودت بوده باشه 

.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوقلو بودن7ماهه بدنیا اومدن چند روز تو دستگاه بودن  مرگشونو با چشام میدیدم ولی کاری از دستم بر ...

☹️😔عزیزم

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
دارم گریه میکنم  ولی به جایی رسیدم که گریه هم ارومم نمیکنه انگار ی بغضی همیشه تو گلومه که هرچ ...

واقعا چرا اینجوری من 20 روز گریه میکنم صبح تا شب شب تا صبح  ولی باز ی چی انگار ندارم هیچی ارومم نمیکنخ خدا نصیب کسی نکنه فقط شوهرم دردو داغی ک‌من کشیدمو بکشه جلوم پر پر بشه من نگاه کنم همونحور ک‌اون پر گرم کرد نگاه میکرد

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
عزیزم‌ما ک‌نمیشناسیمت بگو راحت میشی‌من‌از وقتی بچم رفته فقط اینحا با خانوما دردو دل کردم 20 روزه از ...

توام جای خواهرم.خواهر کوچیک ترمو دادیم به پسر عموم پسر عموی حروم زادم هر روز حرص داد خواهرمو دهن بینی میکرد خانوم بازی میکرد تا هرچی میشد میگفت طلاقت میدم مامانم کلی عزت احترام هر مراسمی میشد دعوت میکرو براش کادو میخرید اصلا یه چیزی میگم یه چیزی می شنوی الانم دارن طلاق میگیرین برگشته صر خونممو همه جا گفته دشمنی کرده برگشته گفته هرچی ار فلانی میدونم میگم ینی من ولی هیچی نمیدونه دارم ار حروم زادگیش میسوزم حیف خوبی هامون

من به عدالت خدا شک کردم ولی این یک مورد ردخور نداره اصلا  کارما#   مگر اینکه کارهایی ...

ی دختر بچه بودم وقتی زنش شدم ولی اون چی ده سال ازم بزرگ تر بود

بی دلیل کتکم میزد 

ی موردش رو بگم ، مشکل جنسی داره اصلا باهم رابطه نداریم، من این ماه بخاطر ی مشکلی قرص جلوگیری خوردم بهم تهمت میزد میگفت لابد با یکی رابطه داری که قرص خوردی در صورتی که خودش میدونه من پاکم و برخلاف خود هرزه اش تا حالا خطا نکردم

الهی بمیرم‌خیلی سخته من با اینک بچم تو 2ماهگی رفت لحظه ای ک از رحمم ی چیزی جدا شد حس کردم‌از اونروز ...

دور از جونت خدانکنه♥

خدا بهت صبر بده خیلی سخته آدم با بچش امتحان بشه 

منم روانی شده بودم چه کارا که نمیکردم چندبار سرمو شکوندم ولی بخاطر بچم سعی کردم به روی خودم نیارم 

فراموش نمیشه هیچ وقت این درد 

من به عدالت خدا شک کردم ولی این یک مورد ردخور نداره اصلا  کارما#   مگر اینکه کارهایی ...

عزیزم من تو زندگیم بدی نکردم انشالله کارما واقعا جواب شوهرمو بده بدجوری اتیش گرفتم بدجوری سوختم 

ی دختر بچه بودم وقتی زنش شدم ولی اون چی ده سال ازم بزرگ تر بود بی دلیل کتکم میزد  ی موردش رو ...

من بهت قول میدم که تقاص این روز ها رو پس میده  قبل از اینکه بمیره 

بهم اطمینان کن

از این موارد بی شمار دیدم 

.
دور از جونت خدانکنه♥ خدا بهت صبر بده خیلی سخته آدم با بچش امتحان بشه  منم روانی شده بودم چه ک ...

هیچوقت فراموش نمیشه خیلی سخته خیلی واقعا من جهنمو ب چشم دیدم خدا سر هیچ زنی نیاره 

مادرشوهرم وپدرم به فاصله دو روز از هم فوت

کردن بدترین روزهای زندگیم بود

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
فداتشم همچنین دوست عزیز♥

❤🌹