2777
2789
عنوان

کسیو میشناسم دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 136 پست
وای خیلی خوب گفتی😂😂😂 اینا شاخن دیگه کاریش نمیشه کرد😂

اخه نمیدونم چرا روشنفکریاشونو برا خودشونو خانوادشون نگه نمیدارن؟؟

خب شاید یکی تو زندگیش دوس دارن فصول باشه ب تو چ

اینکه حتی بخوای ادما فضول نباشن خودش یجور فضولیع😂

🚶🚶بریم

ن بمونننن😂داره میگه

ی سوال

اهل تسنن هستی؟اگه دوس نداری هم جواب نده

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

فرار کن ازش😐

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
جان؟😐مگه نگفتی دختره پ با چی بهش حال میده😐

دست 

دهن

مصنوعی

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
حالا شده حال و روزش اینکه بره با زنه اون کارارو میکنه اون زنه دوس نداره با مرد خوش باشه دوس داره ...

فرار کن 

کات کن باهاش 😐فردا حاملت میکنه بای 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
دست  دهن مصنوعی

😷خدایا خودت کمکش کن😱

نههه چرا اهل تسنن حالا😂

جمله هذا من فضل ربی ک توی امضاته😂

سنی ها سر در خونهاشون زدن معمولا

من الان از تاپیک عکس باس.ن اومدم اینجا‌ و دیگه برگی برام نمونده و تصمیم گرفتم دیگه از ساعت ۱۲ به بعد نیام نی نی سایت 😱

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )