2777
2789
عنوان

خواستگار😐

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 24 پست

انشالله یه ادم خوب نصیبت میشه گلم، دوستان میشه لطفا برای تاپیک اخرم گزارش بزنین لایک کنین براتون صلوات میفرستم🌹😌

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیکاری میخوای ازدواج کنی؟ کار دیگه ای نداری ناموصن؟ بشین درستو بخون بابا ازدواج چیه اخه

ن بابا 😂😂ولی کلا با این سن 

بعدشم مامانم از اون مدل مامانس ک هی تیکه میندازه خسته شدم ب خدا🥺

فکر کنم دیگه دوره خواستگار سنتی سر اومده این که یکی بشناسه و بیاد خواستگاری اگه هم باشه که خب همه ز ...

ن دختر خالم از این دخترا نی کلا براش کلی خاستگار اومده ولی من اصلا 🚶🚶🚶

مهم کمیت نیست که مهم کیفیته  

شاید به فرض مثال از سن ۱۸ تا ۲۵ سالگی خواستگاری نداشتی یا مناسب نبودن اونی که قسمتت هست تو سن ۳۰ سالگی سراغت بیاد البته من نمیدونم طرفدار چه نوع ازدواجی هستی کلی میگم 

مهم اینه که هرچی به صلاحت هست به موقع اش اتفاق میوفته مگر در موارد خاص که معشوقه ای یا کراشی داشته باشی که اون موقع اوضاع فرق میکنه نیاز به   به لحظه شماری یا ناراحتی  نیست چون اعتماد به نفست میاد پایین  و همین  قضیه ضربات زیادی تو آینده بهت میزنه    

دعای احزاب رو بنویس رو کاغذ بزار تو جعبه ای ک در بسته باشه برات خولستگار پیدا میشه  چله سوره م ...

نتیجه گرفتی گلم ؟

ب خدا دگ خستم 😭😭😭انقد تیکه من خودم اصا خوشم نمیاد هی ی دونه خاستگار بیاد این مامانم ولم کنه😑😑😑

نتیجه گرفتی گلم ؟ ب خدا دگ خستم 😭😭😭انقد تیکه من خودم اصا خوشم نمیاد هی ی دونه خاستگار بیاد این م ...

هروقت احزاب نوشتم همیشه خواستگار اومده فقط اگ اومد برام دعا کن😉

چرا مامانت چی میکه؟