2777
2789
عنوان

دوستان میشه چند لحظه بباین اینجا 🙂💋

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 60 پست
پز_ریز😂#  

حس بدبختی دارم :/ من با نزدیک ۱۸ سال سن همچین ادمی نتونستم پیدا کنم همش بدبخت بیچاره ها نصیبم میشن😄😂😂😂😂

شوخی#  

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین من عقلانیم بیشتر . ولی اون احساسی. چجور بگم خیلی ملوسه و این ملوس بودن بعضی وقتا منو اذیت مبکنه ...

میفهمم چی میگی

خوشبخت باشین

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

شغلش چیه پولی که خرج می‌کنه حاصل دست رنج خودشه ؟ 

آیا رابطه ای هم دارید ؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
پوووف  خودتو از الان درگیر چه چیزا کردی 😖

نباید درگیر کنه؟ بنظرتون اشتباهه ؟چون مثلا بعضی وقتا ادم نیاز داره با کسی حتی مجازی صحبت کنه چون در واقعیت که کسی نیست حداقل مجازی

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
من چی بگم که نزدیک 28سالمه😂

حخخخخخ😂😂😂😂

نباید درگیر کنه؟ بنظرتون اشتباهه ؟چون مثلا بعضی وقتا ادم نیاز داره با کسی حتی مجازی صحبت کنه چون در ...

هم صحبتی با ازدواج کردن تو این سن فرق داره 

ایشون داره درباره ازدواج میگه که بنظر من یکم زوده براش 

این نظر شخصی منه و من هیچ کارم ✋🏻