2777
2789

اگر ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون بدی مدرسه یا مدرسه دولتی بره فرق انچنانی نداره خودت آخر باید وقت وزمان وانرژی بزاری برا بچه ات حوصله کن وصبوری مدرسه درس میده میره خودت برات مهمه باید وقت بزاری وجدی بگیری مداوم سال اول دوم سختی داره بعدش روی ریل میفته

عذاب وجدان نداشته باش خودت میتونی مدیریت کنی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

من کلاس اول پسرم امسال نوشتم غیر انتفاعی دیدم پسرم هیچی یاد نمیگیره رفتم تو کلاس نشستم دیدم معلمه هیچی حالیش نیست .به خدا با دعوا رفتم از اونجا در آوردمش بردم هیت امنایی نوشتم ۳ تومن هم شهریه دادم ولی بیخیالش شدم

خدایا پسرهام در پناه خودت حفظ کن.خیلی سختی کشیدم هر وقت دلتون شکست برام دعا کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقوقش ک کم نیست من غیر انتفاعیم سالی 10 دارم میدم معلماشونم از معلم های مدارس عادی بیشتر درس خوندن د ...

اینا دانشگاه فرهنگیان درس میخون برا معلمی وقتی معلم میشن که دیگه دکترا و لیسانس نداره همشون لیسانس دارن

لطفا حسود نباشیم
یه معلم داشتیم میگفت همکارام بچه شونو فرستادن غیر انتفاعی و به من میگفتن تو خیلی خسیس هستی که بچتو ف ...

اخه میگن معلم تو دولتی درس نمیده اصلا ولی غیرانتفاعی خوب کار میکنن

خب سیاره شما اونطوریه  سیاره زمین اینطوری نیست

چ فرقی میکنه سیاره منو شما یکیه😑😑😑

پسر عمم عادیه منم غیرانتفاعیم خوب شما خودت بسنج مدارسی ک داری سالی 10 میلیون میدی با مدارسی ک سالی 2 میلیون میدی فرقی نمیکنه؟؟

قصد دعوا ندارما صرفا_جهت_اطلاع#  

اخه میگن معلم تو دولتی درس نمیده اصلا ولی غیرانتفاعی خوب کار میکنن

راس میگن تو غیرانتفاعی پول میگیرن و کار میکنن با بچه... ولی دولتی خوب ببر ...جایی که همه تعریف کنن و توی شهر برجسته باشه

خدا شاهده رفتم تحقیق کردم فهمیدم معلمه پیش دبستانی بوده معلم پسرم تا حالا جز پیش دبستان تدریس نداشته منم خودم به بچه درس میدادم نصف شهریه رو داده بودم با دعوا پرونده گرفتم بردم جای دیگه

خدایا پسرهام در پناه خودت حفظ کن.خیلی سختی کشیدم هر وقت دلتون شکست برام دعا کنید.

ببین معلم پسر من تو غیر انتفاعی ۱ میلیون حقوق میگرفت ۱۰ تا دانش آموز داشت ولی عرضه نداشت .وای الان تو هیت امنایی معلمش ۳۵ تا شاگرد داره بی نهایت با ادب و منظمه.تحصیلاتش هم معلومه .خودش هم بهم گفت من سابقه ندارم بدونید.اما تو خصوصی معلمه دوروغ میگفت راحت

چ فرقی میکنه سیاره منو شما یکیه😑😑😑 پسر عمم عادیه منم غیرانتفاعیم خوب شما خودت بسنج مدارسی ک داری ...

نه هیچ فرقی نمیکنه خواهر م مشاور قلم چیه میگه همه ی دانش اموزام که غیر انتفاعی در خوندن اصلا رتبه هلی خوبی تو کنکور نیاوردن میگه دولتی ها بهتر رتبه میارن همه ی تک رقمی ها هم مدارس دولتی درس خوندن و جالب اینجاست یه تحقیق کردن دیدن هیچ کدوم از رتبه برتر ها تک رقمیو دورقمی هاشون اصلا گوشی شخصی نداشتن 

لطفا حسود نباشیم
ببین معلم پسر من تو غیر انتفاعی ۱ میلیون حقوق میگرفت ۱۰ تا دانش آموز داشت ولی عرضه نداشت .وای الان ت ...

هیئت امنایی چه فرقی داره با دولتی و غیرانتفاعی؟

نه هیچ فرقی نمیکنه خواهر م مشاور قلم چیه میگه همه ی دانش اموزام که غیر انتفاعی در خوندن اصلا رتبه هل ...

والا راجع ب اینکه گوشی داشتن یا ن رو من نمیدونم ، اما اینکه مدارس عادی و غیرانتفاعی چقدر با هم تفاوت دارن جلو چشممه و هر روز دارم میبینم و میدونم امکانات بیشتر معلمان بهتر حتی با ما مرتب تست کار میکنن کتابم بهمون میدن مطالعه کنیم، و اینکه تعدادمون اندکه و خیلی من ازش راضیم مدارس غیر انتفاعی شما رو نمیدونم چجوریه