2777
2789
من یه بار به بابام التماس کردم و گفتم توروخدا نجاتش بده 😭😭😭 بابام با خاک انداز خواست موشو نجات ب ...

اووو درد داره کل تنم درد گرفت ووووویییی

من یه بهمن ماهی عالی هستم ناراحتم کنی فرود میام رو سرت!پس برو امضای بعدی!اععععع مونده اینجا فضولی امضام رو میکنه!میفرودم رو سرت هاااا!آخش رفت😁اعععع نرفته الان میام رو سرت 🧐😠آخش رفت حالا درهارو ببندم نیاد تو!آهاا اینم بستم!دیگه نمیاد تو امضام! اوااا این داره از تو صفحه ی گوشی امضام و من رو میبینه حالا چی بپوشممممم!!؟؟وایسا یه دقیقه😇😊..........................👩‍🦰مدل موم خوبه؟ خوبه هوراا.........................💅لاک زدم!...............🌺گل سر!....................🍔🍟🍕🌭🥪🌮🌯میخوای!؟.............🥿🥿اینم کفشا...................👜کیف..............👗لباس آبی زیباست نه؟...............👒کلاه و روسری................💄🧼💊وسایل دیگه،قرص هم هست خو دوست دارم داشته باشم....................🤳بگو سیب!آفرین خوب افتادیم             .دیگه انگشتم که هیچ،دستم داره کنده میشه!بای بای👋👋👋👋👋👋👋👋

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آخی عزیزم چقد گناه دارن

ما هم یه بار تو انبار خونه روستاییمون مار و موش و آگاما داشتیم خلاصه بهمومن گفتن اگه موشها بمیرن مارها میرن آگاما هم خیلی خطری نداره ما انبار رو گازوئیل و نفت هرچی فکر کنی ریختیم تا از این چسب ها گذاشتیم یه بار 3 تا بچه کوچولو بهش چسبیده بودن مرده اینقد ناز بودن که فقط خدا میدونه شبش یه موش بزرگ اون بزرگه نمرد اینقدر جیغ میکشید منم کلی گریه کردم مامانم انداختش تو کوه کلی جیغ می کشید بعد چند دقیقه بابام گفت باید کشتش اینجوری زجر کش میشه مامانم دید سگی گربه ای چیزی خورده بودش طفلکو

ولی دیگه عهد بستیم چسب نگیرم آدم حس جنایتکار بودن بهش دست میده

دقبقا منم حس بدی دارم 

به نظرم اگه طاقت داری یکم جیغشو تحمل کنی با خاکانداز بردار بزار کوچه شاید گربه پیدا شه راحتش کنه بیچاره رو میدونی خیلی طول می کشه بمیره و شما هم که طاقت دمپایی زدن و کشتنشو نداری تنها راه همینه