2821
2789
عنوان

کیا شوهرشون از خودشون خوشگلتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 31 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیتونم😬ولی همه میگن خیلی خوشگله 

خب پس خوشگل نیست

ببخشیدا😂

ولی باید ثابت کرد

مگنه میشه پز_زیر_پوستی#  

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

حتما خودت هم جذابی دیگه که انتخابت ‌کرده😊

حقیقت تا بند کفششو ببنده دروغ یک بار کل دنیا رو دور زده...(این جمله بزرگترین تلنگر زندگیم بود)

حتما تو خیلی خوشگلی ک اومده خواستگاریت 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز