2777
2789
عنوان

کاربر مرد 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 106 پست
خوب کردی من اول فک کردم زنده آخه یه تاپیک زده بود که فک کردم زنده بعد الان که فهمیدم مرد لغوش کردم

فقط زند گفتنت 😀😆

یک انسان تا زمانی که مادر دارد فقیر نیست.. (آبراهام_لینکلن)       قلبم ارومیه❤️💛                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا نه ولی منم دیدم تو سایت هست. 

یا خداااااا

اینا پدر و مادر ندارن؟😐😐😐

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤
ربط داره باعث میشه بیان و بعدم عضو بشن الان یه نفر جنسی رو سرچ کنه نی نی سایت رو میاره بالا بعد میاد ...

خب سایت در مورد همه چی هس فقط اون یه مورد میبینن😐

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
فقط زند گفتنت 😀😆

کیبوردم کلمه هارو مثلا میخواد درس کنه بدتر خراب میکنه😂😂😂😂

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖
خیر جناب گفتین بهم درخواست میدن و کمک میکنم  گفتم قطعا به دلیل تحصیلاتتون هست یا در رشته ای خ ...

نه ولی یادمه یه تاپیک بود یکی گفته بود پسرا از چه دختری خوششون میاد منم اول با اجازه از استارتر گفتم بعد یکی شون سوال داشت ازم درخواست داد بقیه رو نمیدونم چون چیزی نپرسیدن فقط درخواست دادن 

در کل متاسفانه اینجا پسری که خوب باشه هم به چشم بد میبینن و تر خشک میسوزونن واسه اینه که اوضاع اینجا ضد جنس نره ......

در کل من هیچ وقت نه به کسی فحاشی کردم نه توهین کردم نظراتی که دادم استارتر ها لایک کردن و.....

میدونم میگم این مزاحتمها ازین طریق جستجو ها پیداشون میشه بچه سال هم هستن 

آره بخاطر همینه نی نی یار میگه تا اینجور تاپیک ها رو دیدید گزارش بزنید 

https://harfeto.timefriend.net/16685894627197چالش حرف ناشناس