یه کاربر مرد یه ساعت عضو شده بعد به من در خواست داد فک کردم خانم اول سلام کرد جوابشو دادم بعد یکم خندید منم استیکر خنده فرستادم بعد به من میگه چند سالته واقعا فازشون چیه میان تو سایت خانما😐😐
من مرد هستم . مقصر بعضی از تاپیکاتون هست که هر چیزی سرچ کنی نی نی سایت رو میاره
چه ربطی داره
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
مادام که وجدانهای بیدار شرافت خودرا در راه احقاق حق ، وثیقه سوگندشان می سازند، عدالت هیچگاه از نفس نمی افتد.و مادام که گامهای خستگی ناپذیر و استوار میپایند و می پیمایند حق ماندنیست
یعنی شما تالارهای دیگه ی گفتگو که موقع تاپیک زدن براتون میاد رو ندیدی؟ همشون بارداریه؟؟
یعنی صاحب سایت نمیدونسته ک جنسیت مرد هم گذاشته؟
قبول نکردن درخواست خیلی راحتتره ها.
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊