2777
2789
عنوان

🖤پشت کنکوریا و شکست خورده و بدبختا بیان🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 139 پست
چند سال پشت کنکوری ؟؟  خوبه ناامید نشدی 🖤

خب یکم دیر تر دانشگاه میریم چی میشه مگه بعدم نشکل تو اینه ک ب حرف بقیه اهمیت میدی..توجهی نکن ب حرف بقیه هرکیم گفت نمیتوتی کافیه ی انگشت نشونش بدی فقط😒

کاربری واگذار شده

چشم 😅 الان باید کلی جلو بودم داره بیست سالم میشه ولی باز میخوام کنکور بدم اونم شاید بشه یا نشه خیل ...

شاید شاید نکن،با اطمینان قدرت برو جلو،حرف گوش نمی‌کنی.

درد است آمیخته با آدمی،آمیخته با زندگی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید شاید نکن،با اطمینان قدرت برو جلو،حرف گوش نمی‌کنی.

ی سال دیگ کنکور میدم 

بهم گفتین دو ساعت فک کن ب این نتیجه رسیدم کنکور قبلی ی کاراهایی بلید انجام میدادم ک ندادم توی این کنکور دیگ هیچ کم و کاستی نمیزارم ولی شانسی ک من داشته باشم نمیدونم راستش

خیلی ادم منفی و ناامیدیم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

ی سال دیگ کنکور میدم  بهم گفتین دو ساعت فک کن ب این نتیجه رسیدم کنکور قبلی ی کاراهایی بلید انج ...

شانس وجود نداره،بیانیه برای به گردن بقیه انداختن مشکلات.

درد است آمیخته با آدمی،آمیخته با زندگی.
خب یکم دیر تر دانشگاه میریم چی میشه مگه بعدم نشکل تو اینه ک ب حرف بقیه اهمیت میدی..توجهی نکن ب حرف ب ...

انگشت😂 

امیدواری ؟؟

شانس وجود نداره،بیانیه برای به گردن بقیه انداختن مشکلات.

😁😁ی بار دیه میخونم 😃😃 

ی ذره فقط امید دارم قبلا اصلا هیچی 

بله تلاشمو میکنم دوباره..تا زمانی ک خودتو باور نداشته باشی ب چیزی نمیرسی

نمیدونم تو کشوری مث ایران بشه قبول دارم من زحمت نکشیدم 

نا امیدی خودش امیده. فقط وظیفت انجام بده.

باشههه 😃😃😃

من یکی از رفیقام هست کشته خودش رو واسه کنکور ینی کشته سی میلیون و شایدم بیش تر خرج کرده و همش میگ دکتر بشم در میاد هی میخوام بهش بگم اگ نشی چی ؟ میگم گناه داره

منتظرم ببینم این کنکور امسال چ میکنه اگ موفق بشه خیلی امید میگیرم چون تمام تلاشش رو کرده روزی ۱۵ ساعت میخونه

ولی اگ نشه دیگ واویلا من 

☹☹☹ بازم هستی ؟ یا نیستی  موفق شدی 😍

الان برای دومین سال پشت کنکورم،😔

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

لطفاً به کسی مشاوره نده

ن مشاوره نمیدم😂 داره میگ دکتر میشم پولم در میاد میخوام بگم مطمئنی دکتر میشی پولت در میاد ؟ میگم ناامیدش نکنم